ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Καρυπίδη-Ψηφίδη, από εβδομάδα οι υπογραφές για το μνημόνιο

Σε πολύ καλό κλίμα ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνάντηση του Γιάννη Ψηφίδη με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Θοδωρή Καρυπίδη για την χάραξη του πλαισίου συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ήταν η πρώτη ουσιαστική συνάντηση των δύο ανδρών για το μνημόνιο συνεργασίας, όπου συζητήθηκαν πέρα απο τους άξονες στους οποίους θα επισημοποιηθεί η συνεργασία και όλες οι ασφαλιστικές δικλείδες, προκειμένου να είναι εξασφαλισμένες και οι δύο πλευρές.

Σχεδόν σε όλα όσα συζητήθηκαν παρατηρήθηκε πλήρης ταύτιση απόψεων, ενώ στα υπόλοιπα απομένουν λεπτομέρειες για να υπάρξει συμφωνία, καθώς θα πρέπει οι δικηγόροι και των δύο πλευρών να συζητήσουν και να ανάψουν το “πράσινο φως”.

Από τη σημερινή συνάντηση προκύπτει η αρχική δέσμευση από την πλευρά του Θοδωρή Καρυπίδη να αναλάβει την διαδικασία της εκκαθάρισης της παλαιάς ΠΑΕ Άρης, αλλά και τα τμήματα υποδομής (κ17 και κ15) του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Επόμενο ραντεβού των δύο πλευρών την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές, εφόσον και οι δύο πλευρές δεν έχουν να παραθέσουν οποιαδήποτε διαφοροποίηση στους όρους του μνημονίου.

To Top