Ολοκληρώθηκε η συνάντηση με Κωστένογλου μετά από μια ώρα – “Δεν είναι ώρα για φωτογραφίες”…

Ολοκληρώθηκε στις 22.15 το ραντεβού ανάμεσα στον Νίκο Κωστένογλου και τους διοικούντες της ΠΑΕ Άρης στο Κλεάνθης Βικελίδης! Αυτός είναι το όνομα-έκπληξη που επεσήμανε από χθες το PRESSARIS. Ο Έλληνας τεχνικός είναι ο τρίτος κατά σειρά προπονητής που απασχολεί τους κίτρινους μετά την άρνηση του Νίκου Αναστόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν διαψεύστηκαν επίσημα, ο 42χρονος τεχνικός βρέθηκε πριν από λίγο στη Θεσσαλονίκη, για να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας για την επόμενη χρονιά.

Η συνάντηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το βράδυ και κράτησε περίπου μια ώρα. Ο 42χρονος προπονητής αποχώρησε λίγο μετά τις 22.20 από την Αλκμήνης. Όταν τον πλησιάσαμε μας ζήτησε να μην βγάλουμε φωτογραφίες βάζοντας μπροστά το χέρι του. “Παιδιά, δεν είναι ώρα για φωτογραφίες. Πρέπει να σεβαστούμε όλοι τα παιδιά του Άρη που έχουν αναλάβει αυτό το δύσκολο έργο. Ό,τι είναι να το μάθετε, θα το μάθετε” μας είπε χαρακτηριστικά και στην συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό για να επιστρέψει στην Καβάλα, από όπου ήρθε στη Θεσσαλονίκη, χωρίς προς το παρόν να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες από τη συνάντηση με τους παράγοντες του Άρη.

Ο Κωστένογλου ήταν η τρίτη επιλογή – όχι βάσει προτίμησης – μετά τους Μάκη Κατσαβάκη και Ζοζέ Γκόμες, μετά την αρνητική απάντηση του Αναστόπουλου.

Στην προπονητική του καριέρα ο Κωστένογλου μετράει δύο θητείες στην ΑΕΚ (στα μέσα της περιόδου 2007-08 και 2011-12), ένα πέρασμα από τον Αστέρα Τρίπολης και από την Λάρισα.

Για ό,τι νεότερο, θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

To Top