Ολοκληρώθηκε η συνάντηση παικτών – Δαμιανίδη, αποφασίζουν το απόγευμα αν θα συνεχιστεί η αποχή

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν οι παίκτες με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη που αφορούσε τις καθυστερήσεις στις πληρωμές. Οι παίκτες δεν άκουσαν αυτά που ήθελαν, θα κάνουν σύσκεψη το απόγευμα πριν την προπόνηση για να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν ή όχι την αποχή.

Στη διάρκεια της συνάντησης οι παίκτες εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για τον τρόπο καταβολής των δόσεων συμβολαίων. Οι παίκτες είναι λογικό να ανησυχούν τι θα γίνει από τη στιγμή που ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Μέχρι σήμερα έχουν εισπραχθεί δύο δόσεις από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αναμένεται η τρίτη δόση εντός των ημερών και θα υπάρχουν άλλες επτά.

Αυτό που διαμήνυσε ο Δαμιανίδης στους παίκτες είναι ότι μπορεί να μιλήσει για τις κινήσεις της ΚΑΕ όσο αυτός είναι στην ΚΑΕ και έχει την θέση του προέδρου. Αν σε δύο μήνες, δεν είναι πρόεδρος, το τι θα γίνουν οι υπόλοιπες δόσεις είναι κάτι που θα αποφασίσει η επόμενη διοίκηση.

Ξεχωριστή κουβέντα έγινε με τον Δημήτρη Τσαλδάρη, ο οποίος έχει συμφωνήσει να του γίνει εκχώρηση των χρημάτων από τα τηλεοπτικά.

Το απόγευμα θα μαζευτούν οι παίκτες στο γήπεδο και θα αποφασίσουν αν θα δώσουν συνέχεια στην αποχή ή αν θα μπουν να προπονηθούν.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top