Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των παραγόντων – Μικρή η συμμετοχή, μεγάλες οι ανάγκες του Άρη

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Αρειανών παραγόντων με σχετική οικονομική άνεση που έγινε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Ο στόχος ήταν προφανής, από την πρώτη στιγμή.

Να συγκεντρωθεί άμεσα ένα χρηματικό ποσό σε μετρητό, ώστε να δοθεί για να καλυφθούν οι τρέχουσες ανάγκες της ομάδας και προς το ποδοσφαιρικό τμήμα και προς τις υποχρεώσεις των διακανονισμών.

Λίγοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, όσοι ήταν παρόντες έδειξαν την πρόθεση να βοηθήσουν ενεργά, αλλά η συμμετοχή ήταν μικρή, την ώρα που οι ανάγκες του Άρη παραμένουν μεγάλες και γνωστές από όλους.

Στη συνάντηση που οργάνωσε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Ψηφίδης έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων οι Παπαϊωάννου, Ορφανίδης, Σαμολαδάς, Ζουμπουρίδης, ενώ δήλωσε τη συμμετοχή του και ο Λεωνίδας Μπακούρας (ήταν εκτός Θεσσαλονίκης για επαγγελματικούς λόγους), με συγκεκριμένο ποσό στην πολύ δύσκολη περίοδο την οποία διανύει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Με βάση την ανταπόκριση που υπήρχε θεωρείται πολύ δύσκολο να υπάρχει μέχρι αύριο μια ολοκληρωμένη διοικητική πρόταση για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

To Top