ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Aris basketball Camp 2016 Basic & Advanced Skills (photos)

Αυλαία στο Aris basketball Camp 2016  Basic & Advanced Skills το οποίο στέφθηκε με επιτυχία και χαρακτηρίστηκε από πολλή δουλειά αλλά και εκπλήξεις. Σήμερα εκτός από προπόνηση, το πρόγραμμα περιελάμβανε και τους τελικούς των διαγωνιστικών παιχνιδιών.

Η όμορφη διοργάνωση ολοκληρώθηκε με μια σύντομη τελετή λήξης όπου δόθηκαν τα μετάλλια στους νικητές αλλά και διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες. Όλοι έδωσαν ραντεβού για την επόμενη μεγάλη διοργάνωση της ακαδημίας του Αρη που δεν είναι άλλη από το καλοκαιρινό camp που θα γίνει αμέσως μετά το τέλος των προπονήσεων της φετινής περιόδου σε αθλητικές εγκαταστάσεις στην Χαλκιδική.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες από τους υπευθύνους σε όλο το επιτελείο που ασχολήθηκε με την οργάνωση και υλοποίηση του camp καθώς και στους συμμετέχοντες και τους γονείς και ειδικά αυτούς που μετακινήθηκαν από την περιφέρεια.

aris basketball camp-1 aris basketball camp-2 aris basketball camp-3 aris basketball camp-4 aris basketball camp-5 aris basketball camp-6 aris basketball camp-7 aris basketball camp-8

Πηγή: http://tsiotras.blogspot.com

To Top