ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ολοκληρώθηκε το σκάνδαλο! Απορρίφθηκε η έφεση του Άρη, στα γραφεία του Ερασιτέχνη η απόφαση!

Απορρίφθηκε η έφεση του Άρη από την  Επιτροπή Εφέσεων! Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΠΟ απέστειλε ήδη την απόφαση της αρμόδιας αρχής στα γραφεία του Ερασιτέχνη Άρη!

Λίγο μετά τις 10 π.μ. έγινε γνωστό στον Ερασιτέχνη Άρη, ότι η έφεση που κατατέθηκε έχει απορριφθεί. Το σκεπτικό της απόφασης δεν έγινε γνωστό, παρά μόνο η απόφαση. Ύστατη λύση για τον Άρη το Διαιτητικό Δικαστήριο!

Αναλυτικά η απόφαση: 

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Συνεκδικάζει τις εφέσεις με αριθμό πρωτ. 23238 και 23290/18.08.2015. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία τις εν λόγω εφέσεις των σωματείων ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Α.Ε ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, Α.Ε ΚΗΦΙΣΙΑΣ και Α.Π.Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ κατά της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ-FOOTBALL LEAGUE περί ακύρωσης της από 17.08.2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, με την οποία αποφασίσθηκε, όπως το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας (FOOTBALL LEAGUE), περιόδου 2015-2016, διεξαχθεί με δέκα οκτώ (18) ομάδες».

 

To Top