Ολοκληρώθηκε το “τρίτο ημίχρονο” για Κόκε! Ο Άρης ζήτησε απάντηση μέχρι τη Δευτέρα, το “μπαλάκι” στον Ισπανό!

Πραγματοποιήθηκε το… “τρίτο ημίχρονο” των συζητήσεων για την επιστροφή του Σέρχιο Κόκε στον Άρη. Οι κίτρινοι τα είπαν με τον Χοσέ Μανουέλ Κοντρέρας Πάρντο, ατζέντη και αδελφό του Ισπανού, κατέθεσαν ολοκληρωμένη την πρόταση τους, ζητώντας απάντηση μέχρι τη Δευτέρα!

Χθες υπήρξε μια πρώτη συνάντηση στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου έγιναν οι πρώτες ουσιαστικές συζητήσεις. Στη συνέχεια, υπήρξε και νέο μπαράζ συζητήσεων στο ξενοδοχείο που κατέλυσαν οι δυο Ισπανοί.

Όπως σημειώσαμε σε χθεσινό ρεπορτάζ η πλευρά Κόκε, πέρα από τα πάγια χρήματα που ζήτησε, έβαλε στο τραπέζι μπόνους συμμετοχών, γκολ κτλ. με αποτέλεσμα να ξεφεύγουν τα ποσά ακόμη και στο 100% των όσων είχαν ειπωθεί (και προσυμφωνηθεί) τηλεφωνικά!

Από την άλλη πλευρά, οι κίτρινοι ανέβασαν την προσφορά τους στο 50% από την αρχική πρόταση θέλοντας να δείξουν έμπρακτα τη θέλησή τους για τη συνεργασία σε συνδυασμό με τις γενικότερες ισορροπίες μέσα στην ομάδα.

Σήμερα κατατέθηκε ολοκληρωμένη η προσφορά του Άρη για τον Ισπανό επιθετικό. Ο Γιώργος Γαλανός ζήτησε απάντηση μέχρι τη Δευτέρα, προκειμένου να προχωρήσουν οι υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις.

Το “μπαλάκι” είναι πλέον στον Κόκε, ο οποίος έχει στα χέρια του μια υψηλή πρόταση για τα δεδομένα, όχι μόνο του Άρη και καλείται να απαντήσει.

To Top