Ολοκληρώθηκε το… φιάσκο! Άρης σε Ντεσπέιν: “Βρες ομάδα”! Οι κίτρινοι κλείνουν διεθνή ακραίο

 

Ολοκληρώθηκε το φιάσκο στην υπόθεση του Ρολάντο Ντεσπέιν για τον Άρη και ο Κουβανός έγινε παρελθόν πριν γίνει… παρόν!

Οι άνθρωποι του ΤΑΠ Άρης, παρά τις προσπάθειές τους όλο αυτό το διάστημα, να συγκεντρωθεί το ποσό των 15.000 περίπου ευρώ για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν τα κατάφεραν. Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι ο λόγος που δεν βρέθηκε το ποσό έχει να κάνει με οφειλές, τόσο τρέχουσες όσο και από παρελθόντα έτη, που έπρεπε να καλυφθούν.

Σήμερα ο επίσημος Άρης διεμήνυσε στον Ντεσπέιν ότι: “Δεν μπορούμε να σε υπολογίσουμε, βρες ομάδα…”, ανοίγοντας και επίσημα την πόρτα της εξόδου.

Βάσει συμβολαίου οι κίτρινοι είναι υποχρεωμένοι να του καταβάλλουν το ποσό των 20.000, που είχε εξαρχής συμφωνήσει! Ο Άρης ήδη του κατέβαλε ήδη 4.000 ευρώ, του παρείχε σπίτι και αυτοκίνητο! Το αν θα δεχθεί να σπάσει το συμβόλαιο του ο Ντεσπέιν ζητώντας όλο το ποσό, με μικρή ή χωρίς άλλη αποζημίωση αφορά τον ίδιο.

Οι άνθρωποι του Άρη τονίζουν ότι και σήμερα έγινε μια ακόμη προσπάθεια να βρεθούν τα χρήματα για το παράβολο, αλλά απέβει άκαρπη και μετά από συζήτηση της διοίκησης, του τεχνικού διευθυντή Κώστα Χαριτωνίδη και του προπονητή Σπύρου Φίνου αποφασίστηκε να προχωρήσουν σε άλλη λύση.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS οι κίτρινοι είναι πολύ κοντά στο να κλείσουν διεθνή ακραίο και μάλιστα πολύ σύντομα.

Τα ερωτηματικά πάντως για το φιάσκο Ντεσπέιν είναι πολλά και παραμένουν. To πιο σημαντικό γιατί προχώρησε σε μια τέτοια συμφωνία από τη στιγμή που αδυνατούσε να την τηρήσει οικονομικά…

Η διοίκηση του ΑΣ καλείται να μιλήσει δημόσια και με ειλικρίνεια στον κόσμο του Άρη, εφόσον όπως υποστηρίζει δεν έχει τίποτα να κρύψει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ το προηγούμενο σχετικό ρεπορτάζ του PRESSARIS

To Top