Ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά μπάσκετ μίνι της ΧΑΝΘ με τη συμμετοχή του Άρη (photos)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ Μίνι της Χ.Α.Ν.Θ. το οποίο και ήταν αφιερωμένο στους εορτασμούς για τα 100 Χρόνια από την έλευση του Μπάσκετ στην Ελλάδα με την συμμετοχή των ομάδων του Άρη, του ΠΑΟΚ και της ΜΕΝΤ.

Αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου: «Μετά το τέλος των αγώνων η ΧΑΝΘ απένειμε στους αθλητές διπλώματα , μετάλλια όπως και από ένα Κύπελλο σε κάθε ομάδα. Οι απονομές έγιναν από τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιώργο Ορφανό, τον Γενικό Διευθυντή της ΧΑΝΘ Βασίλη Ιωάννου, τον καλαθοσφαιριστή της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζάρα, όπως και τον επί σειρά ετών Διευθυντή Αθλητισμού της ΧΑΝΘ Γιώργο Πετρίδη. Στο περιθώριο των αγώνων η ΧΑΝΘ διοργάνωσε ξενάγηση στους χώρους του Μουσείου για γονείς και παιδιά.

Στους αθλητές δόθηκε επίσης από ένα ενεργειακό φρούτο(ευχαριστούμε θερμά την χορηγό εταιρεία DOLE). Σημαντική ήταν η συνεισφορά στην οργανωτική επιτυχία του Τουρνουά του Γενικού Αρχηγού της ΧΑΝΘ, Νίκου Κεραμέα όπως και του προπονητή της ομάδας μας, Νίκου Σερέτη.

«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την παρουσία και συμμετοχή σας, για την στήριξη σας σε ένα Τουρνουά που επιθυμούμε  να γίνει θεσμός για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Αυτή η διοργάνωση είχε τα χαρακτηριστικά μιας μπασκετικής γιορτής την οποία με πολύ μεράκι ετοιμάσαμε καθώς η ΧΑΝΘ ανέκαθεν έδινε έμφαση στο κομμάτι των υποδομών», είπε μεταξύ άλλων κατά την ομιλία του στους αθλητές, τους προπονητές και τους συνοδούς των ομάδων ο Διευθυντής Αθλητισμού της Χ.Α.Ν.Θ. Δημήτρης Καραΐσκος».

To Top