ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ολοκληρώνει στο Παλέ την προετοιμασία του για ΑΕΚ, ανεβάζουν στροφές Ξανθόπουλος και Ζάρας

Ο Άρης ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για τον πρώτο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών με την ΑΕΚ που ξεκινά αύριο (19:00) στο Παλέ και αυτό που θέλει ο Δημήτρης Πρίφτης είναι να έχει σε όσο το δυνατόν καλύτερη αγωνιστική κατάσταση τους Βασίλη Ξανθόπουλο και Θόδωρο Ζάρα.

Έχοντας ανοίξει αρκετά το ροτέισον με τις δεδομένες απουσίες των δύο Ελλήνων γκαρντ συν την απουσία του Τζαμέλ Χάγκινς, ο προπονητής του Άρη ευελπιστεί ότι θα μπορεί να προσθέσει Ξανθόπουλο και Ζάρα στο ροτέισον κάνοντας την ομάδα του πιο “φρέσκια” και πιο ποιοτική.

Οι δύο παίκτες θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, ίσως και περισσότερο από όσο αγωνίστηκαν στον πέμπτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και ο Πρίφτης είναι αισιόδοξος ότι έστω κι αν δεν είναι 100% έτοιμοι, θα δώσουν λύσεις.

Στην περιφέρεια βοήθησε τα μέγιστα ο Δημήτρης Φλιώνης, ιδίως στα παιχνίδια του Παλέ, ενώ και ο Σπύρος Μούρτος πήρε πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής για να καλύψει και τα λεπτά του Ζάρα όσο αυτός απουσίαζε, και ανταποκρίθηκε επαρκέστατα.

Λύσεις έδωσε στον πέμπτο αγώνα και ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς και ο Πρίφτης ευελπιστεί ότι όλοι θα διατηρήσουν την ίδια ενέργεια και στη σειρά με την ΑΕΚ.

To Top