ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολοκληρώνει την προετοιμασία για τον Ολυμπιακό, αποφασίζει ο Καστρίτης για τον 6ο ξένο

O Άρης ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τον πρώτο αγώνα της Β’ φάσης της Stoiximan Basket League, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (αύριο, 17:15).

Οι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν και χθες με δεδομένα τα προβλήματα, αυτά των Ρομπέρτο Γκάλινατ και Γιώργου Φίλλιου οι οποίοι συνεχίζουν την αποθεραπεία τους.

Η προετοιμασία του Άρη θα ολοκληρωθεί σήμερα με μία απογευματινή προπόνηση.

Ο Γιάννης Καστρίτης καλείται να αποφασίσει αν θα επαναφέρει στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό τον Σίλβιο Ντε Σόουζα στην εξάδα των ξένων ή αν θα διατηρήσει σε αυτή τον Έρικ Ριντ Τζούνιορ.

Αυτό φαίνεται να είναι το δίλημμα για τον προπονητή του Άρη, αφού οι υπόλοιποι πέντε ξένοι θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι για το παιχνίδι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ολοκληρώνει την προετοιμασία για τον τρίτο ημιτελικό υπό αντίξοες συνθήκες

Με τον Τζαμέλ Χάγκινς και τον Βασίλη Ξανθόπουλο νοκ άουτ και τον Θόδωρο Ζάρα εξαιρετικά αμφίβολο, αντιλαμβάνεται κανείς ότι η προετοιμασία του για τον τρίτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται σήμερα υπό αντίξοες συνθήκες.

Ο Δημήτρης Πρίφτης είναι προβληματισμένος με όσα βλέπει να συμβαίνουν στην ομάδα του από τραυματισμούς και απουσίες, αλλά δεν έχει καμία άλλη επιλογή από το να κάνει αυτό που έχει κάνει όλη τη χρονιά: να προετοιμάσει την ομάδα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για άλλο ένα επίσημο παιχνίδι.

Είναι βέβαιο ότι πλέον οι απουσίες στοιχίζουν, γιατί μειώνεται δραστικά το ροτέισον της ομάδας, όμως δεν υπάρχει άλλος δρόμος, ούτε άλλη λύση πέρα από την σωστή προετοιμασία, πνευματική και σωματική, των παικτών που είναι διαθέσιμοι.

To Top