ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Ολοκληρώνεται η επιστροφή του Σίλβα στον Άρη!” γράφουν οι Άγγλοι

Θέμα χρόνου μοιάζει πλέον να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του Σάντε Σίλβα στον Άρη με την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας έως το καλοκαίρι του 2024

Όπως έχουμε σημειώσει σε προηγούμενα ρεπορτάζ, στην τελική της ευθεία μπαίνει και η επιστροφή του Σάντε Σίλβα που και πρόσφατα ήταν στον πάγκο της Νότιγχαμ και δεν αγωνίστηκε λεπτό. Ο Πορτογάλος θα προσφέρει ακόμη μια επιλογή στα πλάγια της επίθεσης και κρίνεται σκόπιμο να επιστρέψει, με δεδομένη την εικόνα των εξτρέμ. Ο Ματέο συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις, ο Γκάμα είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να βγάζει σερί 90λεπτα σε υψηλό τέμπο και ο Ιτούρμπε βρίσκεται σε μεταπτώσεις, χωρίς να έχει βρει το επίπεδο ετοιμότητας που χρειάζεται.

Στην Αγγλία προαναγγέλλουν την επιστροφή του στον Άρη.«Ο Σάντε Σίλβα προβλέπεται να φύγει από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και προετοιμάζεται για την επιστροφή του στον Άρη πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Ο Σίλβα είναι στο στόχαστρο της ελληνικής ομάδας εδώ και μήνες, έχοντας αγωνιστεί σ’ αυτή ως δανεικός πριν τον ερχομό του στη Φόρεστ η οποία τον απέκτησε για ένα ποσό (περίπου) 200.000 αγγλικών λιρών. Έκανε μόλις τρεις εμφανίσεις και η παραχώρησή του είτε ως δανεικός είτε ως μεταγραφή θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη», έγραψε η «Nottingham Post».

Αυτό είναι εξάλλου το μοναδικό που απομένει να ξεκαθαρίσει, δηλαδή ο τρόπος επιστροφής του Σάντε Σίλβα αν και ο Άρης, ευθύς εξαρχής, ξεκαθάρισε ότι τον θέλει μόνο ως ελεύθερο ή με υψηλό ποσοστό των δικαιωμάτων του.

To Top