ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Έρχονται ανακοινώσεις, ολοκληρώνεται η συμφωνία για Χρηστίδη!”

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Δημήτρης Παπακυριάκης, μίλησε  για τις μεταγραφικές κινήσεις των κιτρινόμαυρων, την επένδυση σε νεαρούς παίκτες και τη φιλοδοξία ο Άρης να πρωταγωνιστήσει τη νέα περίοδο.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για τις μεταγραφικές κινήσεις των κιτρινόμαυρων: «Έχουν γραφτεί απ’ όλους τα ονόματα τεσσάρων αθλητών με τους οποίους συζητάμε. Μιλάμε για τον Γουότερς, τον ΜακΝίλ, τον Τσούπκοβιτς και τον Μπούνιτς. Είναι οι επιλογές του προπονητή και εμείς σαν διοίκηση κάναμε ότι μπορούσαμε για να τους φέρουμε στον Άρη. Και οι τέσσερις είναι κοντά σε συμφωνία και είτε περιμένουμε να μας στείλουν υπογεγραμμένο το συμβόλαιό τους, είτε πρέπει να διευθετήσουμε κάποιες λεπτομέρειες πριν πέσουν οι τελικές υπογραφές».

Για τις επόμενες κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ: «Υπάρχουν δύο θέσεις ξένων ελεύθερες για παίκτες που θα αποκτηθούν στις θέσεις «4» και «5». Γι’ αυτά δεν μπορούμε να πούμε τίποτα περισσότερο ακόμη».

Για την επένδυση σε νεαρούς ταλαντούχους παίκτες: «Αυτός είναι και ο τομέας μου και η ειδικότητά μου και μπορώ να σας μιλάω ώρες. Να ξεκαθαρίσω, ο Άρης δεν έκανε μεγάλα ανοίγματα, όπως άλλες ομάδες, αλλά συγκεκριμένες στοχευμένες κινήσεις. Ο Άρης έχει παράδοση σ’ αυτόν τον τομέα, πάντα έκανε καλή δουλειά και αυτό με εξιτάρει. Θέλω να συνδράμω και εγώ από την πλευρά μου, προκειμένου μαζί με τους ανθρώπους του Άρη, οι οποίοι κάνουν εκπληκτική δουλειά, να πετύχουμε ότι μπορούμε καλύτερο».

Για τους Χρηστίδη, Τσαλμπούρη και Μήτογλου: «Εντός των ημερών ολοκληρώνεται η συμφωνία με τον Βασίλη Χρηστίδη. Σας το ανακοινώνω με μεγάλη μου χαρά και θα ήθελα να αποκαλύψω ότι δεν θα είχε ολοκληρωθεί η μεταγραφή εάν δεν υπήρχε η επιθυμία της οικογένειας Χρηστίδη ο Βασίλης να έρθει να παίξει στον Άρη. Για τον Τσαλμπούρη δεν μπορούμε να πούμε ακόμη τίποτα. Έχουμε δείξει ενδιαφέρον, κάναμε πρόταση και περιμένουμε. Τέλος για τον Μήτογλου συζητάμε μαζί του σε περίπτωση που επιστρέψει στην Ευρώπη».

Για την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων: «Θέλουμε η ομάδα να έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της το γρηγορότερο δυνατόν. Η ομάδα θα συγκεντρωθεί στα τέλη Αυγούστου, οπότε μέχρι τότε θα πρέπει να έχουμε τελειώσει τις μεταγραφικές κινήσεις».

To Top