Ολοκληρώνεται ο “μαραθώνιος” της Super League

Με τη διεξαγωγή της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των play off, ολοκληρώνεται ο φετινός “μαραθώνιος” του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League (20:00). Μια αγωνιστική στην οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η ΑΕΚ θα είναι πρωταθλήτρια, ενώ “μάχη” για την 3η θέση δίνουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ θέλει ένα βαθμό στην «Αγιά Σοφιά», όπου θα υποδεχτεί τον Βόλο ΝΠΣ, προκειμένου να στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος. Η Ένωση βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 80 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην έκτη θέση με 40 βαθμούς. Στις τέσσερις προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων, με γηπεδούχους τους «κιτρινόμαυρους», οι Βολιώτες έχουν δυο νίκες. Επίσης, σε ένα ματς επικράτησε η ΑΕΚ, ενώ το άλλο έληξε ισόπαλο. Τα γκολ είναι 7-6 υπέρ του Βόλου ΝΠΣ.

Στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης», ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Άρη. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 77 βαθμούς, ενώ οι «κίτρινοι» βρίσκονται στην πέμπτη θέση με 50 βαθμούς. Στα 62 προηγούμενα ματς των δυο ομάδων, το «τριφύλλι» έχει 46 νίκες και οι φιλοξενούμενοι έξι. Επίσης, δέκα ματς έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ τα γκολ είναι 132-40 υπέρ του «τριφυλλιού».

Τέλος, στο γήπεδο της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 67 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τρίτη θέση με 70 βαθμούς. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά θέλει μόνο τη νίκη για να τερματίσει αυτός στην τρίτη θέση, ενώ οι Πειραιώτες θα πάρουν την τρίτη θέση και με ισοπαλία. Στα 68 προηγούμενα ματς των δυο ομάδων με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ, οι νίκες είναι 32-18 υπέρ των «ασπρόμαυρων». Επίσης, 18 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 94-67 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

ΑΕΚ-Βόλος ΝΠΣ (20:00)
Παναθηναϊκός-Άρης (20:00)
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (20:00 Novasports Prime)

To Top