Ολοκληρώνεται του Μπέιλ

Η μεγάλη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να ανακοινωθεί! Επτά εκατομμύρια το χρόνο στον Ουαλό, συν το 60% των δικαιωμάτων εκμετάλλευσης της εικόνας του.  

Το μεγάλο σίριαλ του καλοκαιριού ολοκληρώνεται, με τον Μπέιλ να δίνει το παρών στα γραφεία της Τότεναμ στο Λονδίνο και να υπογράφει τη μετακίνησή του στους Μερένγκες. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, από την επίσημη Ρεάλ Μαδρίτης διαρρέεται ότι η μεταγραφή κόστισε 91 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή είναι η δεύτερη πιο ακριβή στην ιστορία της πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο οι Άγγλοι κάνουν λόγο για 101 εκατομμύρια! Οι Σπερς ήδη ξόδεψαν τα χρήματα που πήραν για τις μεταγραφές των Λαμένα, Έρικσεν Και Κίρικες και αναμένονται πολύ δυνατοί!

Όσον αφορά τον Μπέιλ, θα παίρνει επτά εκατομμύρια το χρόνο για έξι σεζόν, ενώ θα του πιστώνεται και το 60% των δικαιωμάτων της εικόνας του. Πρώτη φορά η Ρεάλ Μαδρίτης δίνει τόσο μεγάλο ποσοστό σε παίκτη, με τον Ρονάλντο να παίρνει το 40%. Τα πάντα είναι έτοιμα στους blancos προκειμένου να ανακοινωθεί και να παρουσιαστεί η μεγάλη μεταγραφή, ενώ το τεχνικό τιμ έχει ετοιμάσει και πλάνο προπόνησης προκειμένου να επανέλθει στα επιθυμητά επίπεδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα… Σε αναμονή των ανακοινώσεων λοιπόν!

πηγή: gazzetta.gr

To Top