ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολοκληρώνονται οι συζητήσεις Άρη – Εντιαγέ, αναμονή για την επισημοποίηση της συνεργασίας

Μέσα στις επόμενες ώρες ο Μπαντού Εντιαγέ θα ανακοινωθεί από τον Άρη, καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει αρχικά σε προφορικό επίπεδο και το μόνο που απομένει είναι να περάσει από τα γραφεία της ομάδας ο Σενεγαλέζος χαφ για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους κίτρινους.

Stoiximan: 650+ στοιχήματα σε όλους τους αγώνες & ειδικές επιλογές για σκόρερ, κάρτες, πέναλτι!

Την υπόθεση του 30χρονου μέσου την έχει αναλάβει προσωπικά ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος συναντήθηκε με τον Εντιαγέ στη Θεσσαλονίκη και δείπνησε μαζί του. Στην ατζέντα των δύο πλευρών ήταν η συνεργασία τους, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ να αναλύει με κάθε λεπτομέρεια το πρότζεκτ του Άρη για τη νέα σεζόν. Άλλωστε ο Καρυπίδης δεν είναι από τους ανθρώπους που τα παρατάνε εύκολα. Ό,τι στόχο βάζει θέλει να τον πετυχαίνει. Το ίδιο επιθυμεί να κάνει και με τον Εντιαγέ. Να τον δει με τη φανέλα του Άρη.

Η μεταγραφή λοιπόν βρίσκεται στην τελική ευθεία και η αντίστροφη μέτρηση για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα ο έμπειρος μέσος και πρώην παίκτης της Στόουκ και της Γαλατάσαραϊ έχει αρχίσει. Εάν όλα κυλήσουν ομαλά, ο Σενεγαλέζος box to box θα αποτελέσει την τρίτη προσθήκη έπειτα από τους Ιζέτ Χαΐροβιτς και Ντένις.

To Top