Ολοταχώς προς τη Γ’ Εθνική ο ΟΦΗ

«Με τα τωρινά δεδομένα, ο ΟΦΗ πάει στη Γ’ Εθνική. Θα είναι καθαρός, δεν θα έχει καμία οφειλή από τη στιγμή που θα αγωνιστεί στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα». Ο δικηγόρος του ΟΦΗ, Μανώλης Φωτάκης, με δηλώσεις στον Athletic Radio 104,2 επιβεβαίωσε το σενάριο που αυτήν τη στιγμή συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ. Ο Νίκος Μαχλάς είχε προχθές το βράδυ επαφή με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Γιάννη Δανδάλη, και τον σύλλογο των μετόχων.

Αποφάσισαν να καθίσουν την ερχόμενη εβδομάδα στο τραπέζι προκειμένου να παρθούν αποφάσεις εν όψει της κρίσιμης γενικής συνέλευσης, η ημερομηνία της οποίας θα οριστεί (πρέπει να μεσολαβούν 20 ημέρες) στο συγκεκριμένο ραντεβού. Με δεδομένα τα χρέη που υπάρχουν, η συμμετοχή στη Football League είναι απαγορευτική, οπότε το μόνο που απομένει είναι η εκκαθάριση και η Γ’ Εθνική.

Οι δε πόρτες για άμεση επιστροφή, στα πρότυπα της ΑΕΚ, είναι ανοιχτές αφού το μέτρο για… αγροτικό στη Football League και τη Γ’ Εθνική για μία τριετία τουλάχιστον δεν πέρασε. Τόσο ο Νίκος Μαχλάς όσο και ο Ερασιτέχνης που θα τρέξει την ομάδα συμφωνούν ότι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα μοναδική λύση είναι η Γ’ Εθνική. Το ίδιο ισχύει και με τους μικρομετόχους του ΟΦΗ που δεν έχουν αντίρρηση.

«Ο Ερασιτέχνης είναι εκείνος που θα λύσει την εταιρεία προκειμένου ο ΟΦΗ να γίνει ξανά ΠΑΕ. Εχει μεγάλη σημασία ώστε ο Ερασιτέχνης να καταλάβει τη σπουδαιότητα της διαδικασίας και να τρέξει όλα τα ζητήματα που χρειάζεται να προκύψουν στην εταιρεία» συμπλήρωσε ο Μανώλης Φωτάκης, ο οποίος αποκάλυψε ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θέλουν να παραμείνουν στην ομάδα ακόμη και αν αυτή αγωνίζεται στην τρίτη τη τάξει κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν τίθεται θέμα παραμονής τριετίας σε Γ’ Εθνική και Football League, μιας και η συγκεκριμένη πρόταση συζητήθηκε στην περσινή ΓΣ της ΕΠΟ, αλλά δεν πέρασε από το ΔΣ.

Πηγή: sentragoal.gr

To Top