ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εξαιρετική η Ντρισμπιώτη

Την 15η θέση στα 20 χλμ βάδην των Ολυμπιακών Αγώνων κατέλαβε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Στην 47η τερμάτισε η Παναγιώτα Τσινοπούλου.

Και η Πριμέρα Ντιβιζιόν είναι εδώ. Το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Ισπανίας παίζει… μπάλα στο foxbet.gr. Μπείτε και διαβάστε τις αναλύσεις από τα δύο ματς της πρεμιέρας και φυσικά τα καλύτερα και ισχυρότερα στατιστικά

Άξια συγχαρητηρίων η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Σε σύνολο 74 αθλητριών, η Ελληνίδα κατέλαβε την 15η θέση στα 20 χλμ βάδην, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Τερμάτισε σε μία ώρα, 32 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο την εξαιρετική της παρουσία στην Βραζιλία και το πολύ καλό πλασάρισμά της. Βέβαια, στο συγκεκριμένο αγώνισμα είχαμε κι άλλη ελληνική εκπροσώπηση. Η Παναγιώτα Τσινοπούλου, στην πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, διένυσε την απόσταση σε 1.38.24 και κατέλαβε την 47η θέση.

Το χρυσό μετάλλιο κατέληξε στην Κινέζα Χονγκ Γιου με χρόνο 1:28:35, δεύτερη ήταν η Μαρία Γουαδαλούπε Γκονζάλεζ από το Μεξικό, η οποία τερμάτισε μόλις δύο δευτερόλεπτα αργότερα(!), ενώ το βάθρο συμπληρώνει ακόμα μία Κινέζα, η Ξιουζί Λι, η οποία είχε χρόνο 1:28:42.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top