ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2016: Η Εθνική «χόρεψε» σάμπα την Βραζιλία και πάει για μετάλλιο!

Μια σπουδαία νίκη απέναντι στην Βραζιλία πανηγύρισε τα ξημερώματα του Σαββάτου (13/08) η εθνική ομάδα πόλο ανδρών για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων και έκανε τεράστιο άλμα πρωτιάς.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου εμφανίστηκαν πειθαρχημένοι και μαχητικοί,διέλυσαν με 9-4 τους Βραζιλιάνους και έδειξαν σε όλους ποιο είναι το φαβορί, πλέον η γαλανόλευκη καλείται να νικήσει την Αυστραλία και να εξασφαλίσει την κορυφή.

AdTech AdΤο ξεκίνημα ήταν ιδανικό. Η Εθνική μπήκε στη θέση του οδηγού από νωρίς -παρά τα τρία δοκάρια που είχε- ολοκληρώνοντας το πρώτο οκτάλεπτο με 3-1. Η Γαλανόλευκη είχε εξαιρετική αμυντική λειτουργία και σε πολύ καλή βραδιά -για μια ακόμη φορά- τον Φλέγκα αλλά στον παραπάνω παίκτη έχασε αρκετές ευκαιρίες. Απ’ την άλλη ο διαιτητής Ναούμοφ κράτησε τους “καριόκας” στο παιχνίδι (ακύρωσε μέχρι και γκολ), με το σκορ να πηγαίνει στο 4-2 με τη λήξη του ημιχρόνου.

GREECE2

Δερβίσης και Δελακάς οδήγησαν την Εθνική στο 6-2, ενώ με το δεύτερο τέρμα του Γούνα διατήρησε το +4 (7-3). Η διαιτησία έκανε διαρκώς “δωράκια” στους γηπεδούχους, αλλά η ελληνική άμυνα κρατούσε το… μηδέν στον παίκτη παραπάνω. Τα γκολ των Δερβίση (που αποχώρησε λίγο μετά με τρεις αποβολές) και Φουντούλη με πέναλτι έφεραν την Εθνική στο 9-4, βάζοντας έτσι τέλος στη… σεμνή τελετή.

GREECE3

Στο τελευταίο χρονικά ματς του ομίλου, η Σερβία νίκησε με 1-8 της Αυστραλία και ανέβηκε στην 4η θέση.

Οκτάλεπτα: 1-3, 1-1, 2-3, 0-2.

Ελλάδα: Γούνας 2, Φουντούλης 2, Δερβίσης 2, Αφρουδάκης, Γεννηδουνιάς, Δελακάς

Βραζιλία: Ντα Κόστα 2, Βρλιτς, Περόνε

Η βαθμολογία σε 4 αγωνιστικές:

1. Ελλάδα 6
2. Βραζιλία 6
3. Ουγγαρία 5
4. Σερβία 4
5. Αυστραλία 3
6. Ιαπωνία 0

To Top