Ολυμπιακός – Άρης με Stoiximan Master

Για το 5/5 εντός έδρας ο Ολυμπιακός απέναντι στον φορμαρισμένο Άρη, χτίζει μομέντουμ ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Βόλο. Ανάλυση & προγνωστικά.

Η δράση στην Stoiximan Super League συνεχίζεται με την εμβόλιμη 6η αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Άρη, που έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις σκορ και 1ο σκορ προβλέποντας δωρεάν και κερδίζεις*!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και την ήττα από τη Φράιμπουργκ στο Europa League, οι Πειραιώτες επικράτησαν 4-0 της Κηφισιάς.

Ο Μαρτίνεθ πήγε σε ελεγχόμενο ροτέισον, καθώς το πρόγραμμα είναι «βαρύ», ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα απέναντι στους νεοφώτιστους.

Το ρόστερ έχει βάθος και προσφέρει ευελιξία στον προπονητή ενόψει της συνέχειας. Με απολογισμό 4Ν-1Ι-0Η και γκολ 15-1, οι «ερυθρόλευκοι» οδηγούν την κούρσα της κορυφής, στο +3 από τον ΠΑΟΚ, το +4 από τον Παναθηναϊκό και το +5 από την ΑΕΚ, που έχουν ωστόσο ματς λιγότερο.

Αρχίζει να βρίσκει πατήματα ο Άρης με τον Μάντζιο στην άκρη του πάγκου. Μετά τη νίκη επί του Αστέρα και το 0-0 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε 3-0 του Παναιτωλικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Καταπληκτικός ο Μορόν με δύο φανταστικές εκτελέσεις και τον Χριστοδουλόπουλο να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Δεύτερο σερί ματς που κράτησε το μηδέν στην άμυνα ο Άρης, που έχει σουλουπώσει σημαντικά την εικόνα του γενικά και ειδικά στα μετόπισθεν. Δύσκολα θα ανέβει πάνω από την 5η θέση φέτος και η διάκριση είναι πιο εφικτό να έρθει μέσω Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός ρολάρει στην επίθεση και θα ψάξει ένα ακόμη τρίποντο εντός έδρας. Ο Άρης είναι επικίνδυνος, δύσκολα ωστόσο θα κρατήσει το μηδέν στην άμυνα σε τρίτο σερί ματς. Το συνδυαστικό στοίχημα Over 2,5 γκολ & Να σκοράρει ο Μασούρας σε απόδοση 4.55 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 20:30, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Βόλο στην Τούμπα. Μετά την ήττα από τον ΟΦΗ και το 0-0 με τον Άρη στην Τούμπα, ο «Δικέφαλος» έβγαλε αντίδραση. Πρώτα με το «διπλό» στην Ελσίνκι στο Conference League και σε δεύτερο χρόνο με τη σημαντική νίκη στους «Ζωσιμάδες».

Με δύο γκολ του Κωνσταντέλια και ένα του Ζίβκοβιτς, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα, αντιμετωπίζοντας κατά διαστήματα κάποια προβλήματα ανασταλτικά. Το τρίποντο ωστόσο έφερε την ομάδα του Λουτσέσκου στο -3 από την κορυφή και της επιτρέπει να αισιοδοξεί για τη συνέχεια. Κομβικό ρόλο θα παίξει η διαχείριση του ρόστερ, καθώς το πρόγραμμα είναι αμείλικτο.

Ο Βόλος είναι ακόμη σε αναζήτηση της πρώτης του νίκης. Με απολογισμό δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Πιο πρόσφατη αυτή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 1-2. Μπήκε δίχως συγκέντρωση στο ματς, βρέθηκε πίσω 0-2 στο 22′, έβγαλε αντίδραση αλλά πέραν από το γκολ του Τρουιγέ στο 59′ δεν κατάφερε κάτι περισσότερο.

Επιθετικά βρίσκει λύσεις, ανασταλτικά όμως είναι ασύνδετος και του στοιχίζει. Δεν είναι για μπλέκει σε περιπέτειες, οφείλει ωστόσο να βρει άμεσα ρυθμό, διαφορετικά θα μπει σε καθεστώς πίεσης.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να χτίσει μομέντουμ και να μείνει τουλάχιστον σε απόσταση βολής από την κορυφή. Ο Βόλος ακόμη ψάχνεται και δεν μοιάζει ικανός να μείνει όρθιος στην Τούμπα. Το συνδυαστικό στοίχημα 1(-1) & Να σκοράρει ο Ζίβκοβιτς, σε απόδοση 3.05 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

To Top