Ολυμπιακός για Μανιά! Γιατί δεν προχωρούν οι συζητήσεις…

Είναι κοινό μυστικό πως ο Μιχάλης Μανιάς ήταν από τους λίγους διασωθέντες του Άρη τη φετινή χρονιά με το όνομα του να παίζει αυτή την περίοδο στις μεταγραφικές λίστες αρκετών ομάδων της Σούπερ Λιγκ.

Για τον 24χρονο επιθετικό προκύπτει τις τελευταίες μέρες ότι ενδιαφέρον εξέφρασε -μεταξύ άλλων- και ο Ολυμπιακός και μάλιστα για… δεύτερη φορά φέτος σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές στο PRESSARIS από το στενό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή.

Η πρώτη προσέγισση έλαβε χώρα την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, χωρίς ωστόσο να λαμβάνει επίσημο χαρακτήρα με την δεύτερη να διενεργείται τις τελευταίες μέρες. Από πλευράς “ερυθρoλεύκων” η περίπτωση Μανιά αντικρίζεται ως μία πολύ καλή λύση για τον χώρο της επίθεσης, διότι και γνώστης της Σούπερ Λιγκ είναι -πλέον- αλλά και λόγω ηλικίας έχει ακόμα αρκετά περιθώρια βελτίωσης.

Ωστόσο, όσο παραμένει προπονητής του Ολυμπιακού ο Μίτσελ πολύ δύσκολα θα μείνει στο ρόστερ της ομάδας ο 24χρονος επιθετικός εάν και εφόσον αποκτηθεί. Ο Ισπανός δεν έχει πειστεί ότι μπορεί να προσφέρει άμεσα. Ναι μεν δεν δείχνει αρνητικός στην απόκτηση του (καθώς δεν θα γίνει με μεγάλο κόστος) αλλά προέτρεψε στο να παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Το σενάριο αυτό θέλει να αποφύγει ο Μανιάς, ο οποίος δείχνει πολύ διστακτικός στο να συνεχίσει τις επαφές του με τους πρωταθλητές, καθώς το ενδεχόμενο δανεισμού του σε άλλη ομάδα δεν τον αφήνει ικανοποιημένο. Ιδίως απο τη στιγμή που στα χέρια του έχει προτάσεις από ομάδες της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού.

Υπενθυμίζουμε το ενδιαφέρον μεγάλου τουρκικού συλλόγου για την απόκτηση του …

To Top