Ολυμπιακός: Θέλει άμεσα πίσω τον Χαραλαμπόπουλο από τον Ιωνικό

Ο Ολυμπιακός σκέφτεται να σταματήσει τον δανεισμό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και να τον εντάξει από τώρα στο ρόστερ του.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγών και μία από τις βασικές του προτεραιότητες είναι σταματήσει τον δανεισμό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στον Ιωνικό και να το εντάξει άμεσα στο δυναμικό του για τη συνέχεια της EuroLeague.

Παρότι πριν από λίγες μέρες οι ερυθρόλευκοι είχαν τονίσει ότι δεν τίθεται θέμα επιστροφής εν μέσω της σεζόν του 23χρονου φόργουορντ, είχαν αφήσει ένα ανοιχτό παράθυρο να το ξανασκεφτούν μέσα στον Ιανουάριο. Αλλωστε υπήρχε πάντα το βλέμμα στις διοικητικές εξελίξεις στον Ιωνικό Νικαίας, κάτι που προβλημάτιζε και τον ίδιο τον παίκτη.

Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει (και στον Ιωνικό) και ο Ολυμπιακός θέλει να βάλει στο ρόστερ του τον Χαραλαμπόπουλο. Ηδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για να επιστρέψει στους ερυθρόλευκους και μάλιστα με την προοπτική να βρίσκεται κανονικά στη 12αδα και να πάρει και χρόνο συμμετοχής στο υπόλοιπο της σεζόν της EuroLeague. Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Α2 με τον Ολυμπιακό Β’, διότι απαγορεύεται ένας παίκτης να μετακινηθεί από την Basket League στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να εμπιστευτούν τα δικά τους παιδιά στο υπόλοιπο της σεζόν και ο Χαραλαμπόπουλος έδειξε πως και υγιής είναι και στα 14 ματς πρωταθλήματος που έχει αγωνιστεί είχε πολύ καλή παρουσία. Οι 11,7 πόντοι με 72,7 % στις βολές, το 67,1% στα δίποντα, τα 32,7 % στα τρίποντα, μαζί με τα 4,8 ριμπάουντ και τα 11,9 στην αξιολόγηση σε 26.42 λεπτά συμμετοχής, το αποδεικνύουν. Aς μην ξεχνάμε επίσης ότι από την αρχή της σεζόν ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ατομικής προπόνησης με τον Ανδρέα Γκατζούλη.

Την ίδια στιγμή στον Ολυμπιακό σκέφτονται και την περίπτωση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, αλλά εκεί υπάρχουν άλλα δεδομένα, διαδικασίες και κυρίως δυσκολίες και μάλλον θα περιμένουν ως το καλοκαίρι. Γενικά υπάρχει μια τάση ανανέωσης και ελληνοποίησης του ρόστερ για τη συνέχεια της σεζόν, αφού το πείραμα του Ντέιβιντ Μπλατ με τους πολλούς Αμερικανούς δεν είχε αποτέλεσμα. Και γι αυτό αναμένονται κι άλλες αλλαγές στην ομάδα.

To Top