Ολυμπιακός: Θετικός στον κορωνοϊό ο Τζολάκης

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στον Ολυμπιακό. Μετά τον Ρούμπεν Σεμέδο θετικός βρέθηκε και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, ο οποίος απομονώθηκε. Αρνητικά τα τεστ των υπολοίπων. Αναβλήθηκε το αυριανό φιλικό με τον ΠΑΣ.

Όλος ο πλανήτης ταλαιπωρείται από την πανδημία και φυσικά το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός. Μετά τον Ρούμπεν Σεμέδο ακόμη ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, ο οποίος είναι θετικός στο Covid-19, αφού σήμερα έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των τεστ που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη απομονωθεί όπως ορίζει το πρωτόκολλο γι’ αυτές τις περιπτώσεις.

Όπως είναι φυσικό υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να διεξαχθεί αύριο (23/8) το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στον Ρέντη. Έγιναν ήδη οι διαδικασίες και το παιχνίδι αναβλήθηκε και δρομολογούνται οι διαδικασίες για να διεξαχθεί τη Δευτέρα στον Ρέντη κεκλεισμένων των θυρών.

Τα τεστ των υπολοίπων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού βγήκαν αρνητικά. Πλέον και ο Τζολάκης που διεκδικούσε θέση στην ενδεκάδα του τελικού θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα παίξει.

 

To Top