Ολυμπιακός – Καραμπάγκ 0-0: Πρώτος βαθμός στον όμιλο και τώρα κυνηγάει μόνο το Conference League

Την ισοπαλία 0-0 πήρε ο Ολυμπιακός στο Μπακού με αντίπαλο την Καραμπάγκ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και πλέον οι ερυθρόλευκοι θα κυνηγήσουν την 3η θέση που οδηγεί στα μπαράζ της φάσης των 16 του Conference League. Δεν έχει ελπίδα καμία ελπίδα για την 2η θέση.

Ο Ολυμπιακός πήρε τον πρώτο του βαθμό στους ομίλους του Europa League και μπορεί να φανεί πάρα πολύ χρήσιμος στο κυνήγι πλέον για την 3η θέση που οδηγεί στα μπαράζ για τη φάση των 16 του Conference League. Οι ερυθρόλευκοι ήρθαν ισόπαλοι 0-0 απέναντι στην Καραμπάγκ στο Μπακού.

Πλέον ο Ολυμπιακός είναι μεν τελευταίος με έναν πόντο και δεν έχει κάποια ελπίδα για να συνεχίσει στο Europa League, όμως κυνηγάει τη Ναντ που είναι στην τρίτη θέση και έχει τρεις πόντους, ώστε να συνεχίσει το 2023 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στην επόμενη και προτελευταία αγωνιστική ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία, ενώ η Ναντ αντιμετωπίζει την Καραμπάγκ.

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ: Μαγκομενταλίγεφ, Βέσοβιτς, Μουσταφαζάντε, Χουσεΐνοφ, Γιαφαργκουλίγεφ (85′ Μπαΐράμοφ), Γκαράγιεφ (68′ Ρομαό), Αλμέιντα, Σεϊντάεφ, Κάντι (62′ Όζομπιτς), Ζουμπίρ, Οβούσου (68′ Α. Χουσεΐνοφ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Βρσάλικο, Ρέαμπτσουκ, Βρουσάι (86′ Ροντρίγκες), Κούντε (69′ Εμβιλά), Μπουχαλάκης (86′ Ίνπμπομ Χουάνγκ), Μπιέλ (60′ Βαλμπουενά), Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ουί Τζο Χουάνγκ (60′ Μαρσέλο).

To Top