ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ολυμπιακός: Μοναδική απώλεια εντός έδρας στο πρωτάθλημα, από τον Άρη (video)

Ο Άρης είναι η μοναδική ομάδα που δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να χαρεί τη νίκη εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Αναλυτικά οι αριθμοί εντός έδρας των σημερινών αντιπάλων των “κιτρινόμαυρων”:

Ένα γκολ του πρώην παίκτη του Κώστα Μήτρογλου στο 83’ του αγώνα με τον Άρη, έγινε αιτία να έχει τη μοναδική απώλεια βαθμών στην έδρα του ο Ολυμπιακός. Κέρδισε και το τελευταίο παιχνίδι της έδρας του με τη Λαμία.

Έφερε ισοπαλία 1-1 με τον Άρη, αφού είχε κερδίσει και τα 12 προηγούμενα για το πρωτάθλημα. Προηγούμενη απώλειά του ήταν στις 12 Ιουλίου 2020, όταν έχασε από τον ΠΑΟΚ το αήττητο της περσινής σεζόν, αλλά και ένα σερί 27 αγώνων χωρίς ήττα εντός έδρας.

Τώρα έχει 13 νίκες και μια ισοπαλία στα 14 τελευταία.

Έχει σκοράρει και στα 14 τελευταία μετά την ήττα στα περσινά πλέι οφ από τον ΠΑΟΚ.

Στα τελευταία 50 παιχνίδια της έδρας του έχει δύο ήττες και τις δύο από τον ΠΑΟΚ. Άλλη ομάδα έχει να τον νικήσει από τις 4 Φεβρουαρίου 2018, πάνω από τρία χρόνια, η ΑΕΚ τότε.

Η ισοπαλία με τον Άρη ήταν η πρώτη μετά από 22 αγώνες! Αμέσως προηγούμενη ήταν το 1-1 με τον ΠΑΟΚ τον Δεκέμβρη του 2019.

Τώρα ο Ολυμπιακός έχει μια ισοπαλία στα τελευταία 24 παιχνίδια.

Το γκολ του Μήτρογλου ήταν μόλις το τρίτο που δέχτηκε στην έδρα του ο Ολυμπιακός, αλλά πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο, αφού Βόλος και ΑΕΛ είχαν σκοράρει στο πρώτο.

To Top