Ολυμπιακός – Μονακό: Line στα μέτρα του!

Γράφει ο Hooper για το Foxbet

Γεμάτη ημέρα σήμερα. Στο ποδόσφαιρο, ξεχωρίζουν οι αγώνες για το Γιουρόπα Λιγκ & το Κόνφερενς Λιγκ, στοιχηματικά όμως το ενδιαφέρον μας προσελκύουν οι αγώνες στο πλαίσιο της Euroleague.

Ολυμπιακός – Μονακό (19:45): Μάικ Τζέιμς Οver 31:00 (λεπτά συμμετοχής), στο 1.87

Έτσι όπως παίζουν οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ξεκάθαρο ότι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη (αυτή την στιγμή), ειδικά από την στιγμή που παίζουν στην έδρα τους. Επειδή όμως και η Μονακό είναι σε καλή κατάσταση και θέλει… εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό στα playoffs, δεν θα μπλέξω με σημείο που αφορά τον νικητή ή την τελική διαφορά.

Ο πληρέστερος στοιχηματικός οδηγός για το mundial 2022

Η επιλογή μου έχει να κάνει με τον Μάικ Τζέιμς, τον αδιαμφησβήτητο ηγέτη της Μονακό, που παρά τις ποιοτικές μεταγραφές της ομάδας στα γκαρντ, παραμένει κομβικός για το παιχνίδι της. Στα τρία από τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της EuroLeague, ο Τζέιμς έμεινε στο παρκέ για περισσότερα από 31 λεπτά, ενώ στο ματς με τον Παναθηναϊκό, που ήταν το μόνο που δεν έπιασε το συγκεκριμένο όριο επειδή ήταν το δεύτερο της «διαβολοβδομάδας» έπαιξε για 28:31.

Γνωρίζοντας ότι ο Αμερικανός δεν έπαιξε στο ματς της Κυριακής για το γαλλικό πρωτάθλημα και λαμβάνοντας υπόψιν τα… προηγούμενα που έχει με τον Ολυμπιακό ως πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, θεωρώ ότι θα θέλει να μείνει για αρκετή ώρα στο παρκέ και ο προπονητής του δεν του χαλάει… χατίρια. Πάμε με το Over 31:00 λεπτά συμμετοχής του Μάικ Τζέιμς.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

To Top