Ολυμπιακός σε Ζαραδούκα: “Δανεικός ναι, σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, όχι…”

Ο Γιάννης Ζαραδούκας βρίσκεται σε επαφές με την ομάδα του Ολυμπιακού σχετικά με το μέλλο του.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ από τότε που επανήλθε στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του, δεν πήρε την ευκαιρία από τον Ολυμπιακό, το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν που πέρασε, αγωνίστηκε στον Άρη, αλλά όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού του 2013 πιθανότατα δεν θα βρει.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το sport-fm.gr: “Για αυτόν τον λόγο, οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται να τον αφήσουν ελεύθερο αλλά με όρους. Αυτοί οι όροι είναι να μην συμφωνήσει είτε με Παναθηναϊκό είτε με ΠΑΟΚ. Αμφότερες οι παραπάνω ομάδες θα ενδιαφέρονταν για τον Ζαραδούκα καθώς έχουν ανάγκη από έναν αριστερό μπακ. Οι «πράσινοι» έχουν μόνο τον Χουχούμη σε αυτήν την θέση ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετά την αποχώρηση του Σταφυλίδη για την Λεβερκούζεν, έχει μείνει με τον Λίνο.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Ζαραδούκας να επιστρέψει στον Ολυμπιακό Βόλου, ειδικά στην περίπτωση που η ομάδα επανέλθει στην Super League”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εφόσον ο Άρης θέλει να αποκτήσει δανεικό τον Ζαραδούκα, η συνεργασία του, θα θεωρηθεί ως μια από τις 3 μεταγραφές που δικαιούται για παίκτες άνω των 24 χρόνων (Έλληνες ή ξένους) μια και ο διεθνής μπακ είναι 28 χρόνων.

To Top