Ολυμπιακός τέλος! Έχει αγώνα σήμερα…

Μέσα σε 48 ώρες οι παίκτες του Άρη καλούνται να ξεχάσουν ό,τι έγινε το απόγευμα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό και να αφοσιωθούν σήμερα (19.45) στην Γκαστέρα. Οι κίτρινοι υποδέχονται τους Ολλανδούς στο Αλεξάνδρειο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Γιούροκαπ και με νίκη σχεδόν “κλειδώνουν” την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Δεν είναι τόσο η σωματική κούραση που δημιουργεί ανησυχία στον Βαγγέλη Αλεξανδρή, όσο η ψυχολογική κούραση μετά την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έγινε το απόγευμα της Κυριακής. Οι παίκτες “άδειασαν”, δίνοντας τα πάντα για να κερδίσουν και να κάνουν την υπέρβασή τους, όμως σήμερα πρέπει να κάνουν το ίδιο, μόλις 48 ώρες μετά…

Είναι παιχνίδι που μπορεί να φαίνεται εύκολο και να γίνεται στα μάτια των φιλάθλων ακόμα ευκολότερο, αλλά τέτοια παιχνίδια είναι οι “παγίδες”, ειδικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Άρης πρέπει να το “καθαρίσει” από πολύ νωρίς, για να μην μπει σε περιπέτειες και χαλάσει ό,τι έχει χτίσει στο Κάουνας και το Γκρόνιγκεν με τις δύο εκτός έδρας ήττες.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Ο Αλεξανδρής έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, ο Ταπούτος έδειξε και την Κυριακή ότι ξεπέρασε το διάστρεμμα, ενώ σήμερα θα υπάρχει και ο Γιώργος Μπόγρης στο “οπλοστάσιο” του τεχνικού του Άρη.

Οι Ολλανδοί θα παίξουν χωρίς κανένα άγχος και καμιά πίεση, έχουν καλή ψυχολογία γιατί κέρδισαν στο πρωτάθλημά τους, όμως είναι γεγονός πως τα πάντα θα εξαρτηθούν από τον Άρη.

To Top