Ολυμπιακός: Την Πέμπτη η προσφυγή κατά της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης, την Παρασκευή η έφεση για το κεκλεισμένων με τον ΠΑΟΚ

Ανοιχτούς λογαριασμούς με τη Super League και την ΕΠΟ έχει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία σε λιγότερο από 24 ώρες περιμένει να μάθει δύο αποφάσεις.

Την Πέμπτη στις 16:00 εκδικάζεται η προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης που συμφώνησε πριν από λίγες εβδομάδες η Super League. Την υπόθεση θα εξετάσει το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ.

Ενώ την Παρασκευή εκδικάζεται η έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών. Οι Πειραιώτες τιμωρήθηκαν με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, την οποία θα εκτίσουν κόντρα στον ΠΑΟΚ, λόγω των καπνογόνων που οδήγησαν σε δύο διακοπές το ματς με τον Παναθηναϊκό, καθώς ήταν υπότροποι.

Παρά το γεγονός ότι βάσει των όσων ορίζει ο Πειθαρχικός Κώδικας, δεν είχαν το δικαίωμα έφεσης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσέφυγε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για να προσβάλει την απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας. Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 16:00.

To Top