Ομάδα έτοιμη για όλα στο Nick Galis Hall, δίνει τα πάντα για την ισοφάριση!

Το Nick Galis Hall ανοίγει σήμερα (19.30) τις πόρτες για τον πρώτο αγώνα του! Στο ιστορικό Αλεξάνδρειο το σημερινό παιχνίδι του Άρη με τον Πανιώνιο, δεύτερο στην σειρά της α’ φάσης των πλέι οφ, έχει ιστορική σημασία, γιατί είναι το πρώτο μετά την μετονομασία της σάλας με το όνομα του κορυφαίου Έλληνα αθλητή! Η φανέλα με το Νο6 είναι στο ταβάνι, η ομάδα δείχνει έτοιμη να μείνει “ζωντανή” και να στείλει τη σειρά σε τρίτο ματς και ο κόσμος θα είναι εκεί επίσης!

Δεν χωράει αμφιβολία ότι ο Άρης με την εμφάνισή του προχθές στη Νέα Σμύρνη έχει αλλάξει τις ισορροπίες και τις προβλέψεις. Η εμφάνισή του ήταν τέτοια που έκανε καταρχήν περήφανο τον κόσμο του, παρά την ήττα και έδωσε το έναυσμα σε πολλούς να σκεφτούν δεύτερη φορά και να πάνε σήμερα στο Αλεξάνδρειο, για να στηρίξουν αυτά τα παιδιά και τον Βαγγέλη Αγγέλου.

Οι κίτρινοι διαχειρίστηκαν πολύ σωστά το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες, παρότι είχαν καλύτερη στατιστική εικόνα και αξιολόγηση, αλλά το αποτέλεσμα είναι που μετράει και ο Πανιώνιος προηγείται με 1-0.

Σήμερα, ο Άρης είναι με την πλάτη στον τοίχο, γιατί αν θέλει να συνεχίσει στα πλέι οφ πρέπει να κερδίσει και να ισοφαρίσει τη σειρά, αλλά είναι βέβαιο πως δεν υπάρχει το άγχος που υπήρχε μέσα στη χρονιά. Υπάρχει αυτογνωσία, αλλά και πίστη ότι μπορεί να έρθει η νίκη σήμερα απέναντι στον Πανιώνιο.

Σε ένα κατάμεστο Παλέ, με την φανέλα του Γκάλη να σκεπάζει την οροφή του ιστορικού γηπέδου, οι κίτρινοι καλούνται να κάνουν τα ίδια και καλύτερα. Είναι ερωτηματικό η κούραση μετά από ένα ματς που κρίθηκε στην παράταση, κυρίως γιατί ο Άρης έχει περισσότερους παίκτες σε μεγάλη ηλικία. Είναι ερωτηματικό και η αντίδραση που θα έχουν οι παίκτες του Αγγέλου σε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, με έναν Πανιώνιο σαφώς πιο… υποψιασμένο. Είναι όμως δεδομένο ότι οι παίκτες του Άρη πιστεύουν πολύ περισσότερο πλέον. Πίστευαν και πριν, αλλά η απόδειξη της πίστης τους είναι πολύ σημαντικό “όπλο” για τον σημερινό αγώνα.

Αγωνιστικά, τον Άρη δεν τον πειράζει τόσο να σκοράρει ο Νίκος Παππάς, όσο τα επιθετικά ριμπάουντ και οι δεύτερες επιθέσεις. Αυτό ήταν το μεγάλο πρόβλημα του Άρη στο πρώτο παιχνίδι και εκεί εστίασε την προσοχή όλων ο Αγγέλου.



To Top