ΜΠΑΣΚΕΤ

Ομάδα και κόσμος “ένα” για τη νίκη με την Κύμη (PRESSARIS, 15:45)

Ο Άρης ψάχνει μια νίκη για να βάλει τέλος στην φετινή αγωνιστική του περιπέτεια και δεν έχει καλύτερη ευκαιρία από τη σημερινή (15:45) υποδεχόμενος στο κατάμεστο Παλέ την Κύμη, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Basket League.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι κίτρινοι αδικώντας τον εαυτό τους… κατά συρροή φέτος, με τουλάχιστον τέσσερα “δικά” τους παιχνίδια χαμένα (Πανιώνιος, Χολαργός, Κύμη, Κολοσσός) εξακολουθούν να βρίσκονται σε επικίνδυνη θέση τρεις στροφές πριν το φινάλε της σεζόν.

Ακόμα και έτσι, όμως, ελέγχουν πλήρως την μοίρα τους. Με νίκη σήμερα απέναντι στην Κύμη θα φτάσουν τις οχτώ στο πρωτάθλημα (ο αντίπαλός τους θα μείνει στις έξι) και θα έχουν οριστικά αποφύγει κάθε περιπέτεια.

Για να έρθει η νίκη δεν χρειάζονται πολλά, ούτε μαγικά. Χρειάζεται ο Άρης να είναι μια κανονική ομάδα στο παρκέ. Χρειάζεται να μην κάνει 23 λάθη όπως έκανε πριν μερικές μέρες στο ματς με τον Χολαργό, χρειάζεται να παίξουν όλοι με ένταση και συγκέντρωση από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, να βάλουν το κορμί τους σε κάθε διεκδικούμενη μπάλα, να παίξουν για τον συμπαίκτη τους και όχι για τον εαυτό τους.

Ο κόσμος θα είναι παρών, θα γεμίσει το Παλέ έστω κι αν το παιχνίδι γίνεται δύσκολη ώρα, όμως η ομάδα θα πρέπει να γνωρίζει πως ο κόσμος δεν βάζει καλάθια… Βοηθάει τα μέγιστα, δίνει ώθηση, στηρίζει, αλλά τη μπάλα στο καλάθι οι παίκτες θα πρέπει να την βάλουν.

Η Κύμη είναι ομάδα που παίζει ελεύθερο μπάσκετ, έχει ταλέντο στην επίθεση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ομάδα που μπορεί να φοβίσει τον… κανονικό Άρη.

Μέσα στο γήπεδο, βέβαια, αποδεικνύονται όλα και οι παίκτες του Άρη ήρθε η ώρα να μιλήσουν με πράξεις, δίνοντας τέλος σε μια ακόμα μαρτυρική σεζόν.

To Top