Ομάδα και κόσμος, δυνατή σχέση… διαρκείας (photos)

Όποιος δεν έχει αγοράσει ακόμα εισιτήρια διαρκείας για το μπάσκετ, μπορεί να το κάνει σήμερα, αν θέλει να τα παραλάβει από τους παίκτες της ομάδας και το τεχνικό τιμ! Ήδη από τις 11 το πρωί της Κυριακής ξεκίνησε και θα συνεχιστεί έως και τις 3 το μεσημέρι, η διάθεση διαρκείας από τα μέλη της ομάδας!

Παίκτες και τεχνικό τιμ βρίσκονται στο Αλεξάνδρειο και περιμένουν όλους τους φιλάθλους για να δώσουν διαρκείας και να συζητήσουν για την αγαπημένη τους ομάδα.

Ήδη ο κόουτς του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής με τον συνεργάτη του Δημήτρη Παπαδόπουλο ήταν από τους πρώτους που κατέφτασαν στο Αλεξάνδρειο, ενώ το παρών έδωσαν και ο Σωτήρης Καραποστόλου και ο Μιχάλης Πελεκάνος, ο οποίος αποδείχθηκε ιδιαίτερα δημοφιλής, βγάζοντας αρκετές φωτογραφίες με φιλάθλους. Ένας φίλος του Άρη ήρθε στα γραφεία της ΚΑΕ για να αγοράσει το εισιτήριο του και τα δυο παιδιά του ζήτησαν να φωτογραφηθούν με το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των κίτρινων που ήταν μονίμως με το χαμόγελο στα χείλη, απολαμβάνοντας τις στιγμές. Ο Πελεκάνος αναχωρεί το απόγευμα για την Αθήνα προκειμένου να μαζέψει τα προσωπικά του πράγματα και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση. Από την Τρίτη αναμένεται να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Καραποστόλου προμηθεύτηκε ένα εισιτήριο για έναν φίλο του και πόζαρε κρατώντας το.

Ο Βασίλης Σταμάτης, πιστός φίλος του Άρη προμηθεύεται εισιτήριο διαρκείας εδώ και περίπου τρεις δεκαετίες. Μόλις τον είδε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τον πλησίασε, τον αγκάλιασε και τον ασπάστηκε. Οι δυο τους γνωρίζονται πολλά χρόνια. Ο “τίγρης” πήγε στο γραφείο του, έφερε τη φωτογραφία που απεικονίζει την ομάδα του Άρη, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα το 1979 και μαζί με τον αντιπρόεδρο της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ, Θοδωρή Κουρόγλου φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί κρατώντας την φωτογραφία.

Μέχρι τις 3 το μεσημέρι θα περάσουν όλοι οι παίκτες της ομάδας για να έχουν την ευκαιρία να βρεθούν μαζί με τον κόσμο, δυναμώνοντας στην πράξη τη σχέση… διαρκείας, πάνω στην οποία θέλουν να βάλουν τις βάσεις για τον νέο Άρη!

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς, ο Λευτέρης Μποχωρίδης με τον αδερφό του Νίκο που αναμένεται τις επόμενες μέρες να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους κίτρινους,  ο Ζήσης Σαρικόπουλος και ο Τάσος Δήμας έφτασαν κι αυτοί στα γραφεία της ΚΑΕ. Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά πως το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Τελευταίοι έκαναν την εμφάνιση τους ο Κλιφ Κόλιμον και ο Τσέιζ Σάιμον.

Όπως έχει ανακοινώσει η ΚΑΕ “την Κυριακή (23/09) από τις 11:00 έως τις 15:00 οι φίλοι του ΑΡΗ θα μπορούν να προμηθεύονται το εισιτήριο διαρκείας τους από τα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ (Γρ. Λαμπράκη 2, Αλεξάνδρειο Μέλαθρο) και μάλιστα από τα χέρια του προπονητή της ομάδας, Βαγγέλη Αλεξανδρή, καθώς επίσης των παικτών, αλλά και του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας, Μιχάλη Πελεκάνου!

Οι φίλαθλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους παίκτες του ΑΡΗ και τον προπονητή, να συζητήσουν, να αναλύσουν τις απόψεις τους, να θέσουν τα ερωτήματά τους και να φωτογραφηθούν μαζί τους!”.

To Top