ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ομάδα και κόσμος ετοιμάζουν μια ξεχωριστή κιτρινόμαυρη βραδιά

Λίγες ώρες έμειναν για να υποδεχτεί ο Άρης τη Γκόμελ από τη Λευκορωσία στο πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι στο UEFA Europa Conference League και η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ με ένα θερμό μήνυμα κάλεσε τον κόσμο της σε μια αξέχαστη βραδιά όπως τονίζει, αλλά προειδοποιεί για τα αυστηρά μέτρα της UEFA.

Ήταν σαν χθες, αλλά πέρασαν 68 λοιπόν μέρες μετά τη μαγική ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ η ομάδα του Χερμάν Μπούργος καλείται να κάνει το πρώτο και καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Εκεί όπου θα την περιμένει η Ζίρα ή η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Όμως αυτό προς το παρόν δεν απασχολεί τους κιτρινόμαυρους.

Οι θύρες για τον κόσμο θα ανοίξουν στις 18:30 και η μέχρι στιγμής κίνηση των εισιτηρίων πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο εν μέσω καλοκαιριού.

Όπως σημείωσε και η ΠΑΕ: “Τα εισιτήρια… φεύγουν. Το Κλεάνθης Βικελίδης θα είναι κατάμεστο και είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε, για μια ακόμη φορά, μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς. Όπως μόνο εμείς ξέρουμε! Λόγω της αυξημένης ζήτησης, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλεί τους φιλάθλους να εξασφαλίσουν το συντομότερο τη θέση τους στο Κλεάνθης Βικελίδης για το βράδυ της Πέμπτης (21:00)”.

To Top