ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ομάδα και κόσμος μια γροθιά! Γεμάτο γήπεδο και μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση

Ο Άρης συνεχίζει την μάχη των πλέι οφ, έχοντας πάρει την ισοπαλία στο “Γ.Καραϊσκάκης” και δείχνει έτοιμος για το πρώτο τρίποντο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο ορισμός του Μπόγκναρ στο αυριανό ματς προκάλεσε δικαιολογημένα την οργή στους κιτρινόμαυρους, όπως καταγράφηκε και στην ανακοίνωση της ΠΑΕ. “Μπαλτάκος και Μπένετ έκαναν πάλι τα… μαγικά τους! Τον Ούγγρο «ταχυδακτυλουργό» μας στέλνουν την Τετάρτη. Αυτόν που φέτος στην Τούμπα δεν είδε το φάουλ του Κουλιεράκη πριν το γκολ, που μας στοίχισε την ήττα και παλαιότερα δεν είδε πέναλτι στον Λούκας Σάσα στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό και το φάουλ στον Μανού Γκαρθία πριν το γκολ του Ολυμπιακού” όπως ανέφερε χαρακτηριστικά υπογραμμίζοντας: “Τον ίδιο Ούγγρο μας στέλνουν ξανά μεθαύριο! Δεν μπορεί, επίτηδες το κάνουν… Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πλέον με τον ΑΡΗ… Αδειάστε μας, επιτέλους, τη γωνιά…”.

Παράλληλα, ο Θόδωρος Καρυπίδης έστειλε το δικό του μήνυμα με δήλωσή του. «Καταλαβαίνουμε όλοι τι γίνεται και πιο είναι το σχέδιο τους. Εμείς τις απαντήσεις μας τις δίνουμε στο γήπεδο. Την Τετάρτη το Κλεάνθης Βικελίδης επιβάλλεται να είναι γεμάτο. Η ομάδα τώρα χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας. Ομάδα και κόσμος θα παίξουμε μαζί για τη νίκη»”.

Αύριο το Κλεάνθης Βικελίδης αναμένεται να γεμίσει, στέλνοντας για μια ακόμη φορά ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Τα εισιτήρια κοστίζουν:

ΘΥΡΕΣ ΤΙΜΗ
ΘΥΡΕΣ 1, 3, 4, 5 15,00 €
ΘΥΡΑ 2 20,00 €
ΘΥΡΕΣ 7, 9 25,00 €

* Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, που δεν είχαν αγοράσει το «πακέτο» που περιλάμβανε και τους αγώνες των Playoffs της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, μπορούν να διατηρήσουν τη θέση τους στη Θύρα που έχουν αγοράσει το διαρκείας τους μέχρι την ερχόμενη Τρίτη (04/04, 23:50). Στη συνέχεια οι θέσεις θα ελευθερωθούν.

Η τιμή του μεμονωμένου εισιτηρίου για τους συγκεκριμένους κατόχους διαρκείας είναι στα 15 ευρώ και ισχύει μέχρι σήμερα το βράδυ.

* Το παιδικό εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ σε όλες τις Θύρες.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr, https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris-eisitiria-agonon-2022-2023/.

Επίσης διατίθενται από την ARIS F.C. Boutique και από τα εκδοτήρια του γηπέδου, επί των οδών Παπαναστασίου & Αλκμήνης (Τετάρτη από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα), ενώ –να υπενθυμίσουμε- για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση κάρτας φιλάθλου της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς και του ΑΜΚΑ.

To Top