ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ομάδα και κόσμος μια “γροθιά”! Τα μηνύματα της ΠΑΕ Άρης και των οπαδών δείχνουν τον δρόμο

Ο Άρης είναι με την πλάτη στον τοίχο, έχει την αποστολή να ανατρέψει το 2-0 του Τελ Αβίβ από την Μακάμπι και ξέρει ότι πρέπει να κάνει υπέρβαση για να περάσει στη γ’ προκριματική φάση του Europa Conference League.

Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια… Ο Άρης, η ομάδα, ο κόσμος έχουν βρεθεί ουκ ολίγες φορές σε αυτήν την κατάσταση. Καλούνται να αντλήσουν δύναμη και να τα ανατρέψουν όλα. Το ευχάριστο είναι ομάδα και κόσμος παρουσιάζονται μια “γροθιά”.

Τα μηνύματα της ΠΑΕ Άρης και των οπαδών δείχνουν τον δρόμο. “Το πρώτο παιχνίδι με την Maccabi Tel Aviv ανήκει στην παρελθόν. Μπορεί το αποτέλεσμα της αναμέτρησης στο Ισραήλ να μας στεναχώρησε, όμως έχουμε γυρίσει σελίδα και κοιτάμε μπροστά. Το πιστεύουμε και μπορούμε! Δεν έχει τελειώσει τίποτα…” αναφέρει μεταξύ άλλων η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, δείχνοντας ότι όλοι έχουν συνειδητοποιήσει το μέγεθος και τη σημασία της αποστολής τους.

Την ίδια ώρα, οι οργανωμένοι οπαδοί, μέσα από την ανακοίνωση του Super 3 ήταν ξεκάθαροι: “Παρόλα αυτά θα είμαστε εδώ όταν οι στιγμές είναι δύσκολες, μπερδεμένες και μυστήριες για να θυμίσουμε σε όλους εσάς και στους εαυτούς μας ότι κάτι τέτοιες στιγμές θα είμαστε δίπλα του, έτσι μάθαμε να αγαπάμε τον ΑΡΗ, έτσι μας μάθανε οι πατεράδες μας να αγαπάμε τον ΑΡΗ και έτσι να μάθετε στα παιδιά σας να αγαπάνε τον ΑΡΗ… Η ομάδα και ο σύλλογος πρέπει να νιώσουν ότι δίπλα τους και σε δύσκολες στιγμές όλοι θα είναι ενωμένοι και αγαπημένοι για να στηρίξουν την προσπάθεια του. — αυτό δεν αφορά μόνο το παιχνίδι της Πέμπτης – αυτή είναι η πρώτη μας προσπάθεια σε μία περίοδο που ξεκινάει και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι από εμάς όσοι είναι γύρω από την ομάδα. Ειδικά τα τελευταία χρόνια κάτι τέτοιες στιγμές το έχουμε κάνει…”.

Μέσα σε αυτό το κάδρο, η κιτρινόμαυρη ομάδα καλείται για την υπέρβαση. Σίγουρα μέσα στο “σπίτι” της όλα θα είναι διαφορετικά!

To Top