ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει! Οι σκέψεις του Παντελίδη για την σημερινή πρεμιέρα…

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, λένε… Ειδικά όταν κάνει εμφάνιση ανάλογη με αυτής του Άρη απέναντι στην Μόλντε, την περασμένη Πέμπτη, στην ρεβάνς του 3-0 της Νορβηγίας.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Άρης συνεχίζει τις επίσημες υποχρεώσεις του εντός έδρας ματς, μόνο που αυτή τη φορά δυστυχώς δεν είναι για την Ευρώπη, όπως το προηγούμενο. Είναι όμως για το πρωτάθλημα της Σούπερ λίγκα, στην “μάχη” του οποίου πέφτουν από σήμερα οι “κιτρινόμαυροι”.

Απέναντι στον ΟΦΗ, ο Σάββας Παντελίδης δεν προτίθεται να αλλάξει τρόπο σκέψης ως προς την εικόνα που πρέπει να έχει η ομάδα του, παρότι δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τους Κρητικούς, καθώς είναι το πρώτο τους επίσημο ματς.

Ο Έλληνας κόουτς θέλει τον Άρη κυρίαρχο στον αγωνιστικό χώρο, επιθετικό, αλλά και προσηλωμένο απόλυτα στα αμυντικά του καθήκοντα.

Γι αυτό το λόγο θα συνεχίσει με τον σχηματισμό 4-2-3-1 και ενδεχομένως και καμία αλλαγή στο αρχικό σχήμα. Δηλαδή, Κουέστα στο τέρμα, δεξιά και αριστερά στην άμυνα Σούντγκρεν και Κόρχουτ αντίστοιχα, με τους Δεληζήση και Ροζ στο κέντρο της άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή, δίδυμοι οι Σάσα-Ματίγια, με τον Φετφατζίδη δεξιά στην επίθεση, τον Λάρσον αριστερά, τον Ιντέγε στην κορυφή και τον Ντιγκινί σε πιο ελεύθερο ρόλο.

Αν υπάρξει αλλαγή, αυτή ενδεχομένως να γίνει στην επίθεση. Στο σενάριο που ο Παντελίδης κρατήσει στον πάγκο τον Λάρσον -που η αλήθεια είναι πως δείχνει επηρεασμένος ακόμα από τον τραυματισμό του- τότε στη θέση του Σουηδού θα αγωνιστεί ο Ντιγκινί και ένας εκ των Μαρτίνες ή Τόνσο, πίσω από τον Ιντέγε.

To Top