Ομάδα χωρίς νεύρο, διάθεση, ψυχολογία ο Άρης, έμεινε στο μηδέν και αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ελλάδας

Ομάδα χωρίς νεύρο, χωρίς διάθεση, χωρίς ψυχολογία, χωρίς τρεξίματα, χωρίς να απειλήσει δεν μπορεί να κερδίσει όχι τον Ολυμπιακό Βόλου, ούτε την… Άνω Ραχούλα! Αυτή την εικόνα παρουσίασε ο Άρης σήμερα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, έμεινε στο μηδέν (0-0) και σε συνδυασμό με την ήττα (1-0) στον Βόλο, αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι κίτρινοι δεν έπαιξαν καθόλου καλά στον αγώνα. Είχαν ελάχιστες καλές στιγμές, που προέκυψαν ως επί το πλείστον από στημένες φάσεις, κόρνερ ή φάουλ, όχι όμως μέσα από… παραγωγή ποδοσφαίρου στον αγωνιστικό χώρο.

Η κεφαλιά του Έλσνερ στο 16′ από χτύπημα φάουλ του Τάτου πέρασε έξω. Στο 20′ ο Σουνάς βρήκε αέρα αντί για μπάλα μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Στο 23′ ο Αγκάνθο κοντρόλαρε σωστά τη βαθιά μπαλιά του Έλσνερ, αλλά δεν τελείωσε άμεσα τη φάση. Αυτά… Τίποτα άλλο δεν έκανε ο Άρης στο πρώτο μέρος, ένα ημίχρονο πέρασε χωρίς οι κίτρινοι να πιέσουν τον αντίπαλο, να τον κάνουν να τους νιώσει στην περιοχή τους.

Η αναγκαστική αλλαγή στο 36′ του Ηρακλή με τον Νταμαρλή έκανε τον Άρη ακόμα λιγότερο ποιοτικό στο κέντρο γιατί ο νεαρός μέσος δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, κυρίως δημιουργικά.

Ο Ολυμπιακός Βόλου περίμενε τον Άρη και χτύπησε στις αντεπιθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 55′ σουτ του Καπετάνου πέρασε έξω, στο 59′ ο Άρης απείλησε μετά από λάθος του Μελίσση λόγω της πίεσης του Τάτου, όμως η σέντρα του τελευταίου ήταν άστοχη και την έλεγξε ο Γκίτκος.

Ο Μιλίνκοβιτς μη έχοντας άλλες επιλογές, πέρασε στον αγώνα και τον Μιχάλη Μανιά (62′) και τον Νίκο Αγγελούδη (70′), όμως η εικόνα δεν άλλαξε. Ουσιαστικά μοναδική καλή στιγμή για τους κίτρινους ήταν η κεφαλιά του Αγγελούδη στο 75′ από σέντρα του Τάτου. Ο Ολυμπιακός δύο φορές έφτασε κοντά στο γκολ, όμως στο 77′ το σουτ του Γκούρμα στην κόντρα επίθεση “βρήκε” τον Ψυχογιό και στο 88′ ο Μαργαρίτης ήταν αυτός που έσωσε τον Άρη όταν με εξαιρετικό τάκλιν πρόλαβε τον Γκούρμα, που είχε κλέψει τη μπάλα από τον Πουλίδο και έβγαινε τετ α τετ με τον Διούδη.

Στο 90′ ο Οικονομόπουλος έκανε μια ανόητη ενέργεια, πέταξε τη μπάλα από πλάγιο άουτ στον πεσμένο στον αγωνιστικό χώρο Καπετάνο και είδε την κόκκινη κάρτα από τον Σιδηρόπουλο και στις καθυστερήσεις δεν συνέβη το παραμικρό…

AΡΗΣ: Διούδης,Ψυχογιός, Μαργαρίτης, Πουλίδο, Έλσνερ, Ηρακλής (36′ Νταμαρλής), Οικονομόπουλος, Σταυρόπουλος (70′ Αγγελούδης), Σουνάς (62′ Μανιάς), Τάτος, Αγκάνθο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς, Αρβανίτης, Μελίσσης, Ρόκας (83′ Κωστούλας), Καπετάνος, Πινδώνης, Γκέσιος (62′ Πόντσε), Γιενκά, Μπρέσκα (74′ Γκούρμα).

 

 

To Top