Ομαλή προσγείωση στην Α1, ο στόχος του Άρη σήμερα (16.00) κόντρα στον Ίκαρο!

Ο Άρης θέλει να… προσγειωθεί ομαλά στην πραγματικότητα της Α1 σήμερα το απόγευμα (16.00), υποδεχόμενος τον Ίκαρο. Είναι γεγονός πως η βδομάδα που πέρασε ήταν γεμάτη από πανηγυρισμούς και χαλάρωση λόγω της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου και των Χριστουγέννων, όμως σήμερα οι κίτρινοι οφείλουν να παρουσιάσουν ίδιο και καλύτερο πρόσωπο από αυτό κόντρα στον Πανιώνιο, μια βδομάδα πριν και να επιστρέψουν στις νίκες και στο πρωτάθλημα.

Αν συνυπολογίσει κανείς και την μεταβατική κατάσταση στον πάγκο της ομάδας, αφού μετά τη φυγή Αγγέλου δεν έχει βρεθεί ακόμα ο επόμενος προπονητής, αλλά θα κοουτσάρουν οι άμεσοι συνεργάτες του, Παρασκευάς Μουρατίδης και Σάββας Καμπερίδης, αντιλαμβάνεται ότι το ματς με τον Ίκαρο κρύβει παγίδες.

Αυτό επεσήμανε και ο Μουρατίδης, που έκανε δηλώσεις χθες στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας επίσης πως όλοι στην ομάδα είναι σε πλήρη ετοιμότητα. Ο Άρης μπορεί να είναι νεανική ομάδα, αλλά έχει και έμπειρα παιδιά που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και πως να… παρασύρουν και τους μικρότερους στην σοβαρότητα και την απόλυτη συγκέντρωση.

Δεν πέρασαν και λίγα οι παίκτες το περασμένο διάστημα. Απόλυτη αποθέωση για την πρόκριση, χαλάρωση για τις μέρες των Χριστουγέννων, στενοχώρια για την φυγή Αγγέλου. Όλα αυτά σχεδόν ταυτόχρονα και είναι λογικό να είναι επηρεασμένοι σήμερα.

Το παιχνίδι είναι “πονηρό”, γιατί ο Ίκαρος μπορεί να μην έχει παρουσιάσει ομοιογενές σύνολο μέχρι σήμερα, αλλά διαθέτει μονάδες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά, οπότε χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

 

To Top