ΜΠΑΣΚΕΤ

Ομιλία Γουλιέλμου στους παίκτες του Άρη: “Γίνετε σύγχρονοι ήρωες, φέρτε το μπάσκετ πίσω στην πόλη του”!

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης Δημήτρης Γουλιέλμος συναντήθηκε σήμερα (16/08), πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης με τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και το υπόλοιπο επιτελείο στο Μουσείο μπάσκετ της ομάδας και είχε συνομιλία μαζί τους.

Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ: “Παρόντες ήταν ακόμη ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, αλλά και ο Αντιπρόεδρος της ομάδας, Νίκος Κάλλεν. Στη σύντομη ομιλία του ο Μεγαλομέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, αφού καλωσόρισε τα μέλη της ομάδας κι ευχήθηκε σε όλους καλή και πετυχημένη χρονιά, τόνισε τα εξής:

«Σας καλωσορίζουμε στο ‘σπίτι’ του ελληνικού μπάσκετ, δηλαδή στο ‘σπίτι’ του ΑΡΗ. Θέλουμε να χτίσουμε μια σχέση μαζί σας σαν οικογένεια, γιατί έτσι σας αισθανόμαστε. Όποιο πρόβλημα έχετε, να μας ενημερώνετε κι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για να το λύσουμε. Ο ΑΡΗΣ δεν είναι μια τυπική ομάδα, αλλά κάτι το ξεχωριστό για τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα. Φέρτε το μπάσκετ πίσω στην πόλη του. Είμαι ενθουσιασμένος που η συνάντηση μας γίνεται σε αυτό το χώρο, το Μουσείο του ΑΡΗ που όμοιο του δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Μπορείτε να δείτε εδώ φανέλες του Γκάλη, του Γιαννάκη, του Παπαγεωργίου, του Ιωαννίδη και άλλων θρύλων που αγωνίστηκαν στην ομάδα μας. Εμείς σας πιστεύουμε. Πιστεύουμε ότι μπορείτε να γίνετε οι δικοί μας ήρωες. Μπορείτε να αναβιώσετε μεγάλες στιγμές του παρελθόντος. Ο ΑΡΗΣ έχει έδρα μια πόλη που δεν είναι η πρωτεύουσα της χώρας, παρόλα αυτά όμως έχει καταφέρει να πετύχει μεγάλα πράγματα. Θα είμαστε στο πλευρό σας και θα σας υποστηρίζουμε. Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να δίνετε το 100% των δυνατοτήτων σας, να ματώνετε τη φανέλα μας κι αν το κάνετε αυτό, θα μπορέσετε να γίνετε οι σύγχρονοι ήρωες του ΑΡΗ».

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος παρακολούθησε στη συνέχεια μαζί με τα μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ την προπόνηση της ομάδας μας.

To Top