ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ομιλία Μάντζιου στους παίκτες: “Καμιά δικαιολογία για το ντροπιαστικό 0-5! Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα, υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε”

Η επιστροφή στην προπόνηση μετά από 48 ώρες είχε ως χαρακτηριστικό την ομιλία του Άκη Μάντζιου στους παίκτες.

Όπως έγινε γνωστό, ο προπονητής του Άρη στη σημερινή προπόνηση που έγινε στο Νέο Ρύσιο παραδέχθηκε ότι: “Είναι ντροπιαστικό για εμάς και για την ιστορία του Άρη το 0-5. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Κάναμε λάθη αλλά δεν είχαμε και στοιχεία που έχουμε δείξει σε αλλά παιχνίδια και ήρθε αυτή η βαριά ήττα που πλήγωσε εμάς και τον κόσμος μας”.

Για την επόμενη μέρα, υπογράμμισε ότι: “Θα δούμε αναλυτικά τα λάθη μας μέσα στην εβδομάδα , αλλά σημασία τώρα έχει να επανορθώσουμε” τονίζοντας ότι: “Οι μεγάλες ομάδας φαίνονται στα δύσκολα και έχουμε υποχρέωση να βγάλουμε αντίδραση. Να δείξουμε την προσωπικότητα μας σαν ομάδα και τον χαρακτήρα μας. Τώρα πρέπει να φανούμε δυνατοί και πιστεύω θα το κάνουμε”.

Για το παιχνίδι της Τούμπας σημείωσε ότι: “Έχουμε ένα ντέρμπι μπροστά μας , να δουλέψουμε καλά αυτή τη βδομάδα για να είμαστε έτοιμοι. Ξέρουμε τι σημαίνει, τι μας περιμένει και τι πρέπει να κάνουμε”.

To Top