Ομιλία Μασάδο: «Στοίχισαν λεπτομέρειες και έλλειψη ψυχραιμίας»

Σε ρυθμούς Τούμπας μπήκαν οι παίκτες του Άρη καθώς άρχισε σήμερα η προετοιμασία για το Κυριακάτικο ντέρμπι. Ο Μανουέλ Μασάδο προσπάθησε να αναλύσει στους παίκτες του τι πήγε στραβά την Κυριακή που πέρασε, έκανε αναφορά στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και απέδωσε ευθύνες σε ότι αφορά τους λόγους της απώλειας των βαθμών.

Ο Πορτογάλος ήταν κατηγορηματικός. Απέδωσε τους χαμένους βαθμούς σε λεπτομέρειες στο παιχνίδι, αλλά και στην έλλειψη ψυχραιμίας μπροστά στην αντίπαλη εστία. «Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για γκολ. Με λίγη ψυχραιμία στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει…» είπε χαρακτηριστικά ο Μασάδο.

Η ανάλυση της κουβέντας με τους ποδοσφαιριστές περιορίστηκε στο παιχνίδι με τους Κρητικούς (όπως συνηθίζει ο Μασάδο στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας) και από την Τετάρτη η προσοχή θα εστιαστεί αποκλειστικά στο επόμενο αντίπαλο και στα της αποστολής στην Τούμπα.

Ο 57χρονος προπονητής είχε την ευκαιρία να δει τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ, ενώ θα έχει την ευκαιρία να δει τηλεοπτικά και τον αγώνα με την Ουντινέζε την Πέμπτη για το Γιουρόπα λιγκ. Εξάλλου, έχει ήδη στα χέρια του παιχνίδια του αντιπάλου, τα οποία θα μελετήσει τις επόμενες μέρες προκειμένου να έχει μια πιο αντικειμενική εικόνα για τη δυναμικότητά του.  

 Με δεδομένο ότι Μασάδο προπονητής θα έχει όλες σχεδόν τις επιλογές στη διάθεσή του (εφόσον ξεπεραστεί το πρόβλημα με τον Φατί), θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο θα σχεδιάσει το παιχνίδι της Τούμπας.

 Η αλλαγή αγωνιστικού σχεδιασμού στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη έχει οδηγήσει σε κάποια συμπεράσματα, ωστόσο η διάθεσή του Πορτογάλου θα διαφανεί στην τελευταία δυνατή προπόνηση της εβδομάδας, την Παρασκευή.

 

 

To Top