Χωρίς κατηγορία

Ομιλία Μιλίνκοβιτς: “Οι δυο νίκες ‘απαγορεύουν’ να… ησυχάσουμε! Προσγειωμένοι για νίκη μπροστά στον κόσμο μας”

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς προσπαθεί να διαχειριστεί από τη μια τα πολλά προβλήματα που “έσπειρε” ο Βοσκάκης, αλλά από την άλλη και την αλλαγή ψυχολογίας και το καλό κλίμα που “γέννησαν” οι δυο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, έχοντας κοπάσει η… “σκόνη” από την νίκη στη Βέροια και προσπάθησε να τους κρατήσει ψηλά μεν το ηθικό, αλλά να τους ζητήσει να προσγειώσουν τη σκέψη τους σε μια ακόμη δύσκολη αποστολή, όπως είναι αυτή της Κυριακής με τον Πλατανιά.

“Οι δυο νίκες είναι μεν σπουδαίες, μας έδωσαν ανάσα και ψυχολογία, αλλά μας ‘απαγορεύουν’ να ησυχάσουμε. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε” είπε χαρακτηριστικά στην ομιλία του προς τους παίκτες εξηγώντας ότι πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να το “πληρώσουν”. “Ο Πλατανιάς έρχεται για να ζητήσει το καλύτερο, τα παίζει όλα για όλα και πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι. Αν δείξουμε την εικόνα, το πάθος και τη συγκέντρωση όπως στη Βέροια δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Προσγειωμένοι θα πάμε για νέα νίκη, αυτή τη φορά μπροστά στον κόσμο μας” τόνισε μεταξύ άλλων ο Μιλίνκοβιτς.

To Top