Ομιλία Χατζηνικολάου και σύνθημα νίκης: “Έγιναν λάθη, αλλά ψηλά το κεφάλι”

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου, όπως αναμενόταν μίλησε στους παίκτες του Άρη μετά την πρώτη ήττα της περιόδου και ενόψει του αγώνα με την Καλλονή. Γνωρίζει τα λάθη που έγιναν στην πρεμιέρα και προσπάθησε σήμερα να δώσει το στίγμα των όσων έγιναν και των όσων θα πρέπει να γίνουν στη συνέχεια.

Ο 48χρονος προπονητής έδωσε στην ομιλία του  έμφαση στα ατομικά λάθη των παικτών του, όπως αυτά εμφανίστηκαν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, τα οποία πλήρωσε ακριβά η ομάδα. “Το πρώτο γκολ έδειξε ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Το δεύτερο προήλθε από ατομικό λάθος” είπε χαρακτηριστικά στην αρχική του τοποθέτηση.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου δεν ήθελε να φορτίσει με άγχος την ομάδα, γνωρίζοντας πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για να  φανεί εντός αγωνιστικού χώρου η σκληρή δουλειά της προετοιμασίας. Όπως τόνισε: “Γνωρίζω ότι είστε και σεις στενοχωρημένοι, όπως κι εμείς. Αλλά πρέπει να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι με τον Απόλλωνα”.

Από την άλλη πλευρά η νίκη απέναντι στην νεοφώτιστη Καλλονή είναι επιβεβλημένη για πολλούς και ευνόητους λόγους και αυτό προσπάθησε να περάσει το σύνθημα της νίκης: “Ψηλά το κεφάλι, προχωράμε. Έχουμε υποχρέωση να κερδίσουμε την Καλλονή και να συνεχίσουμε την αποστολή μας”.

To Top