Ομιλία Χατζηνικολάου στους παίκτες: “Μην ακούτε τι λέγεται, πιστέψτε στους εαυτούς”

Στους ποδοσφαιριστές του Αρη, πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης της ομάδας, στο Νέο Ρύσιο, μίλησε ο Γιάννης Χατζηνικολάου, μια μέρα μετά τη δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα, την πρώτη εντός έδρας από τη νεοφώτιστη Καλλονή…

Ο τεχνικός των κιτρίνων προσπάθησε να αποφορτίσει τους παίκτες του, μέσα σε ένα γενικότερο αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε μετά τις δυο ήττες.

«Δεν θέλω να επηρεάζεστε απ΄ αυτά που ακούτε έξω και μακριά από την ομάδα. Θα φτιάξουν τα πράγματα, αρκεί να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως πρέπει. Πιστέψτε στους εαυτούς σας και όλα θα πάνε καλά. Δεν ήρθαν τα αποτελέσματα στους δύο πρώτους αγώνες, θα έρθουν στους επόμενους», φέρεται να τους είπε μεταξύ άλλων, δηλώνοντάς την εμπιστοσύνη προς τα πρόσωπά τους.

Αναλυτικότερα θα μιλήσει την Τετάρτη στους παίκτες, προκειμένου να τους αναλύσει διεξοδικότερα τα λάθη τους, τα όσα στραβά έγιναν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να δοθούν λύσεις.

Την Τρίτη υπάρχει το καθιερωμένο ρεπό και την Τετάρτη το ραντεβού της ομάδας στο γήπεδο, για να ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ατρόμητο για την 3η αγωνιστική.

To Top