ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ομιλίες Χαριστέα, Ένινγκ στους παίκτες: “Αλλάξτε το! Πρέπει να έχουμε νοοτροπία νικητή σε κάθε ματς!

Η επιστροφή στις προπονήσεις για την ομάδα του Άρη είχε ομιλίες τόσο από τον Άγγελο Χαριστέα διευθυντή της ομάδας, όσο και από τον Μίχαελ Ένινγκ τον Γερμανό προπονητή, οι οποίοι αναφέρθηκαν στον αγώνα με τον Πανιώνιο, αλλά και την συνέχεια της προσπάθειας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Μίχαελ Ενινγκ αφού είπε στους ποδοσφαιριστές ότι από το ματς με τον Πανιώνιο: “κρατάω την αντίδραση που βγάλαμε μετά το γκολ, καθώς και το γεγονός ότι είχαμε σωστή νοοτροπία μετά την ισοφάριση και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε κιόλας αν ήμασταν πιο τυχεροί και αποτελεσματικοί” υπογράμμισε ότι: “Δεν μου άρεσε όμως ο τρόπος που προσεγγίσαμε το ματς πριν από το γκολ που δεχτήκαμε. Πρέπει σε όλα τα ματς από την αρχή να μπαίνουμε με το ίδιο πνεύμα για να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Καταλήγοντας ο Γερμανός προπονητής τόνισε ότι: “Είμαι τρεις εβδομάδες εδώ, θέλω να περάσει και ο αγώνας της Κυριακής με το καλό και στη διακοπή θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Θα έχω και εγώ μια ασφαλέστερη εικόνα για την ομάδα”.

Από την πλευρά του ο Άγγελος Χαριστέας τόνισε προς τους παίκτες: “Πρέπει να έχουμε νοοτροπία νικητή σε κάθε παιχνίδι. Από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας πάλι στη νέα Σμύρνη και πικράναμε τον κόσμο. Αυτό είμαι κάτι που πρέπει να το αλλάξουμε. Τώρα, άμεσα. Πρέπει να δουλέψουμε καλά αυτή τη βδομάδα και την Κυριακή με την Τρίπολη να αποζημιώσουμε τους φιλάθλους μας με μια καλή εμφάνιση και μια νίκη”.

To Top