Ομολογία μετά από πέντε μήνες: “Υπήρχε πιθανότητα να μην παίξει ο Άρης ούτε μια αγωνιστική στη Β΄ εθνική”!

Μετά από πέντε μήνες, κατά τους οποίους η… μπάλα βρέθηκε στην εξέδρα, κυνηγώντας χίμαιρες και ο Άρης σπατάλησε τις τελευταίες του ελπίδες για να είναι παρών και βιώσιμος στη Β΄ εθνική, προκύπτει μια εξόχως εντυπωσιακή ομολογία!

Προέρχεται από τα χείλη του Σπύρου Χριστοφορίδη, του δικηγόρου του ΑΣ, που σήκωσε το νομικό βάρος για να αναλάβει την ΠΑΕ η διοίκηση Στεφανίδη τους τελευταίους μήνες και αποτελεί πλέον ένας από τους ανθρώπους που συμμετέχουν στη διαδικασία διεξόδου από την τραγική κατάσταση του συλλόγου.

Μετά από πέντε μήνες, παραδέχθηκε μιλώντας στο σάιτ του συνδρομητικού καναλιού ότι υπήρχε σοβαρή πιθανότητα να μην παίξει ο Άρης ούτε σε ένα παιχνίδι στη Β΄εθνική, με βάσει όλα όσα (δεν) έγιναν από τη διοίκηση Στεφανίδη και τη δυσχερή θέση στην οποία βρέθηκε ο σύλλογος!

Αναλυτικά τα όσα τόνισε: « Εχοντας την εμπειρία του χρόνου που μεσολάβησε, από τις 14 Απριλίου και καθ΄ όλη τη διάρκεια της διοίκησης Στεφανίδη, εκτιμώ πως ο Αρης υπήρχε σοβαρή πιθανότητα να μην κατάφερνε να αγωνιστεί ούτε σε μία αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Ηταν τόσες πολλές οι υποχρεώσεις έναντι παλαιών ποδοσφαιριστών που νομίζω πως ότι και να γινότανε με τη στελέχωση του ρόστερ, η ομάδα κινδύνευε να περιπέσει σε καταστάσεις κωμικοτραγικές.

Επομένως, λοιπόν, δεν μπορούσε να ληφθεί άλλη απόφαση από τη Γ΄ Εθνική, η οποία, βεβαίως, είναι μια λύση ανάγκης».

To Top