ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ομολογία Πάρντιου: “Πρώτη φορά στην καριέρα μου ήρθαν οι φίλαθλοι στα αποδυτήρια, όλοι προ των ευθυνών μας”

Ο Άλαν Πάρντιου καλείται να διαχειριστεί μια δύσκολη πραγματικότητα, έχοντας πλέον κι αυτός στον τομέα του, την ευθύνη να αντιστρέψει την κατάσταση.

Ο Άγγλος τεχνικός είναι σίγουρα έμπειρος και έχει την αποστολή να φέρει το “καράβι” σε ήρεμα νερά. Όπως ομολόγησε στους συνεργάτες του, αλλά και στους παίκτες της  ομάδας, μετά το τέλος του αγώνα, με αφορμή την επίσκεψη των οπαδών του Άρη στα αποδυτήρια ήταν: “Η πρώτη φορά στην καριέρα μου που δέχθηκα επίσκεψη οπαδών στα αποδυτήρια για να μας ταρακουνήσουν, να μας ζητήσουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας”.

“Συνέλθετε, δεν είναι η εικόνα του Άρη, αυτή που δείχνει στα τελευταία παιχνίδια” ήταν το κεντρικό μήνυμα το βράδυ της Κυριακής από τους οπαδούς του Άρη, ζητώντας παράλληλα άμεση αντίδραση: “τιμήστε την φανέλα, δείξτε πάθος και καρδιά, εμείς σας στηρίζουμε, αλλά περιμένουμε και από εσάς προσπάθεια” ήταν ανάμεσα στ’ άλλα αυτά που ειπώθηκαν στα αποδυτήρια.

Ο Πάρντιου από την πλευρά του παραδέχθηκε ότι: “όλοι μας και φυσικά οι παίκτες είμαστε προ των ευθυνών μας, οφείλουμε να τις αναλάβουμε”, κάτι που αναμένεται να επισημάνει και σήμερα στην προπόνηση, αλλά και στη συνέχεια.

To Top