Ομολογία του βοηθού σε Τάτο: “Ήταν πέναλτι, αλλά περίμενα να το σφυρίξει ο διαιτητής”

Ο Άρης είδε την τύχη να του γυρίζει την πλάτη, πλήρωσε ακριβά τα τραγικά αμυντικά του κενά, αλλά και τα διαιτητικά σφυρίγματα με αποκορύφωμα την φάση του πέναλτι πάνω στον Τάτο!

Όπως αναφέρουμε σε άλλα ρεπορτάζ, οι άνθρωποι του Άρη διαμαρτυρήθηκαν έντονα μετά το τέλος του αγώνα στον παρατηρητή διαιτησίας, ενώ υπήρξαν και τηλεφωνήματα του προέδρου της ΠΑΕ Δημήτρη Ηλιάδη σε Σαρρή και Μώραλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως ομολογούσαν οι άνθρωποι του Άρη εδώ στην Ξάνθη, αλλά και ο Ανδρέας Τάτος, στο ημίχρονο του αγώνα διαμαρτυρήθηκαν στους διαιτητές για τη φάση της ανατροπής του 32ου λεπτού. Ο ποδοσφαιριστής του Άρη έμεινε έκπληκτος, όταν άκουσε από τα χείλη του βοηθού Γιάννη Σίπκα που ήταν μπροστά στη φάση να ομολογεί ότι: “Ήταν πέναλτι η ανατροπή, αλλά περίμενα να πάρει το σφύριγμα πάνω του ο διαιτητής (σ.σ. Μαντάκης) και να το σφυρίξει”!!!

Απίστευτα πράγματα στα όρια της αστειότητας που δείχνουν το πώς αντιλαμβάνονται οι διαιτητές το 50-50 και την ισονομία. Φυσικά, τα ερωτηματικά πολλά: γιατί δεν σήκωσε τη σημαία του ή το πιο απλό να ενημερώσει για την κραυγαλέα παράβαση, μέσω της ενδοεπικοινωνίας;

Παναγιώτης Κυμπριχτσής

To Top