ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ομολογία Χατζηιωάννου: “Τον… Αύγουστο η απόφαση της ΕΠΟ για τον Άρη”

O νομικός εκπρόσωπος του Άλεξ Κάλας, Βαγγέλης Χατζηιωάννου, τοποθετήθηκε αναφορικά με το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Football League, το οποίο αναμένεται να επικυρώσει την βαθμολογία. Στις 21 Ιουλίου παραδέχθηκε ότι η απόφαση θα βγει στα μέσα Αυγούστου!

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικός Mετρόπολις”:

Για το τι περιμένει ο Άρης από το σημερινό δ.σ. της Football League: «Ο Άρης δεν μπορεί να περιμένει πολλά πράγματα από το σημερινό δ.σ.. Χρονικά αυτό που πρέπει να γίνει είναι η επικύρωση της βαθμολογίας της Super League και με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν εκτιμώ πως θα καθυστερήσουμε περίπου 15-20 ημέρες. Στη συνέχεια το δ.σ. της Football League θα καλέσει τις 20 ομάδες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα να δηλώσουν αν επιθυμούν να αγωνιστούν σε αυτό. Αν χηρεύσουν κάποιες θέσεις τότε θα κληθούν να τις αναπληρώσουν οι δευτεραθλητές, μεταξύ των οποίων και ο Άρης. Όπως είπε και ο κ. Γκιρτζίκης αυτό θα γίνει είτε απευθείας αν είναι τέσσερα τα κενά, που το θεωρώ δύσκολο, είτε με μπαράζ».

Για το αν είναι δεδομένη η άνοδος των δευτεραθλητών: «Εμείς στηριζόμαστε στις δηλώσεις του κ. Γκιρτζίκη και σύμφωνα πάντα με τους κανονισμούς. Δεν ζητάμε ρουσφέτι. Ζητάμε να μην αδικηθούμε και να εφαρμοστούν οι κανονισμοί. Αν χρειαστεί, βεβαίως, να κινηθούμε δικαστικά, θα το κάνουμε προσφεύγοντας στην επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ».

To Top