Ομολογία Ψωμιάδη: Κρατικό το γήπεδο του ΠΑΟΚ!

Αίσθηση έκανε η αποκάλυψη του PRESSARIS μετά την καταγγελία που μας έγινε για το χρέος μαμούθ προς τη ΔΕΗ για το ρεύμα που καταναλώνει το κλειστό γήπεδο της Πυλαίας, το οποίο τύποις ανήκει στον ΠΑΟΚ.

Όπως ομολόγησε ο Διονύσης Ψωμιάδης στο “Αθλητικό Μετρόπολις”: “Δεν είναι σημερινό φαινόμενο. Εδώ και πολλά χρόνια η ΓΓΑ βάσει σύμβασης πλήρωνε το ρεύμα, μέσω της Νομαρχίας. Τώρα δεν το κάνει και συσσωρεύτηκε το χρέος. Τα χρήματα της οφειλής είναι της… πολιτείας και όχι της Νομαρχίας”!

Με απλά λόγια; Επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για ένα κρατικό γήπεδο, το οποίο το συντηρεί το κράτος (ΓΓΑ), ενώ όπως όλοι θυμούνται ή γνωρίζουν κατασκευάστηκε με λεφτά του ελληνικού λαού και έγινε… “δώρο” στον συμπολίτη σύλλογο!

Τα ερωτήματα εύλογα σε καιρούς που ο ελληνικός λαός αναστενάζει:

1. Εφόσον η πολιτεία κατασκεύασε το γήπεδο και η ίδια πληρώνει το ρεύμα (μέχρι πρόσφατα) γιατί δεν είναι και επίσημα κρατικό και φέρει το όνομα μιας ανώνυμης εταιρίας και μάλιστα ζημιογόνου.

2. Εάν ένας απλός πολίτης είχε να πληρώσει χρόνια και έφτανε ο λογαριασμός της ΔΕΗ στα 523.000 ευρώ, δεν θα του έκοβαν το ρεύμα;

To Top